tak tak, o tkaie nosidla. jak uzywalas sporadycznie, to ja mysle, ze u nas tez to nie bedize standard. wiec chyba wypozycze an ten wyjazd i juz.mam do wyboru takie: MANDUCA http://www.manduca-baby-carrier.eu/albo tuli mei taihttp://www.babytuli.com/products/mei-tai-beigeto mei tai chyba cieńsze wiec o nim bardziej myslę
reklama
Marta
Mój tata kupił taką piaskownicę (jeszcze jak byłam w ciąży)
PIASKOWNICA OGRODOWA ZE STOLIKIEM I PARASOLEM K1 (1547279576) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze jej nie rozłożyliśmy, ale martwię się, że to duży grzmot, chociaż pewnie okaże się fajna dla starszaka
w sprawie namiotu pewnie masz rację, o tym plażowym myślałam jak jechaliśmy na urlop, ale nie kupiłam, bo były inne wydatki.
A na działkę nie potrzebuje, bo tam dużo cienia
Namiot PLAŻOWY Disney Kubus Puchatek Auta CARS (1596808545) - Aukcje internetowe Allegro
Kropa
ja mam upatrzony taki stoliczek, żeby można było pod kolor mebli zamówić
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Mój tata kupił taką piaskownicę (jeszcze jak byłam w ciąży)
PIASKOWNICA OGRODOWA ZE STOLIKIEM I PARASOLEM K1 (1547279576) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze jej nie rozłożyliśmy, ale martwię się, że to duży grzmot, chociaż pewnie okaże się fajna dla starszaka
w sprawie namiotu pewnie masz rację, o tym plażowym myślałam jak jechaliśmy na urlop, ale nie kupiłam, bo były inne wydatki.
A na działkę nie potrzebuje, bo tam dużo cienia
Namiot PLAŻOWY Disney Kubus Puchatek Auta CARS (1596808545) - Aukcje internetowe Allegro
Kropa
ja mam upatrzony taki stoliczek, żeby można było pod kolor mebli zamówić
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
p.powietrzem
Fanka BB :)
My mamy zestaw kaczuszek do kąpieli ;] i to nam starczy, bo i tak na siłę muszę go z wanny wyciągać. Za to bez nich mi wstaje i chce uciekać na eksploracje łazienki, więc te gadżety, to dobry pomysł. Na dzień dziecka też nic wielkiego nie planujemy, pewnie jakiś drobiazg, który tatuś mimochodem znajdzie gdzieś podczas codziennych zakupów Akurat przed roczkiem będziemy się przeprowadzać wreszcie do naszego domku, więc chyba kupimy jakiś wypasiony basenik do ogrodu. I w sumie raczej nic poza tym, bo trzeba dom zacząć meblować i ogarniać w środku ;/ bida nas czeka jak nic.
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
ostatnio odwiedził nas chrzestny Zuzi i dał przestraszną zabawkę która nie dość że żępoli przy nakręcaniu to moje dziecko się jej boi :
CENTRUM EDUKACYJNE KOSTKA BRYŁA CLOWN INTERAKTYWNA (1614269623) - Aukcje internetowe Allegro
ale planuję jej kupić rowerek taki jak:
ROWEREK PIESEK DLA DZIECI TRÓJKOŁOWY HIT 2011 3kol (1629806627) - Aukcje internetowe Allegro
co o nim myślicie?
a jeździk-pchacz mamy, niestety on się nadaje dla dziecka ponad rocznego, ponieważ nasze maluchy jeszcze nie chodzą pewnie, a przy takim chodziku lecą migiem, a nogi zostają w tyle i... bach!
taki: NIESAMOWITY CHODZIK PCHACZ STOLIK 3w1 HIT TV (1635890519) - Aukcje internetowe Allegro
a do kąpieli też mamy kaczuchy :-)
CENTRUM EDUKACYJNE KOSTKA BRYŁA CLOWN INTERAKTYWNA (1614269623) - Aukcje internetowe Allegro
- ja tak samo myślę, w końcu mała jeszcze nie wie co to podarunek.nic nie kupuję, dla mnie to trochę bez sensu. Dziecko jest za małe jeszcze. Jak coś potrzebuje, to kupuję na bieżąco. Pomyślę dopiero o Gwaizdce, bo wtedy już będzie świadoma tego, co się dzieje
ale planuję jej kupić rowerek taki jak:
ROWEREK PIESEK DLA DZIECI TRÓJKOŁOWY HIT 2011 3kol (1629806627) - Aukcje internetowe Allegro
co o nim myślicie?
a jeździk-pchacz mamy, niestety on się nadaje dla dziecka ponad rocznego, ponieważ nasze maluchy jeszcze nie chodzą pewnie, a przy takim chodziku lecą migiem, a nogi zostają w tyle i... bach!
taki: NIESAMOWITY CHODZIK PCHACZ STOLIK 3w1 HIT TV (1635890519) - Aukcje internetowe Allegro
a do kąpieli też mamy kaczuchy :-)
ja myślałam o jeździku (samochodziku), coś w tym stylu CHODZIK JEZDZIK PCHACZ KUBUS PUCHATEK KIDDIELAND (1635257729) - Aukcje internetowe Allegro
ale mój mąż stwierdził, że mała sobie tylko guza nabije. Po tym co piszecie, chyba faktycznie odłożę ten zakup na później.
Na razie zaczęła przemieszczać się z taboretem, przesuwa go po kafelkach i strasznie przy tym hałasuje. Musze wymienić podklejki, bo mnie sąsiedzi nawiedzą z pretensjami
ale mój mąż stwierdził, że mała sobie tylko guza nabije. Po tym co piszecie, chyba faktycznie odłożę ten zakup na później.
Na razie zaczęła przemieszczać się z taboretem, przesuwa go po kafelkach i strasznie przy tym hałasuje. Musze wymienić podklejki, bo mnie sąsiedzi nawiedzą z pretensjami
reklama
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
ojjj eijf moja Zuzia to zapiernicza z pchaczem dlatego nie potrafi przy nim chodzić wstawie filmik kiedys :-)