reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

czesc dziewczyny:-)Perla gdzie zamawiasz te rzeczy?pytam, bo sama wpadlam juz w szal zakupow, musze sie narazie mocno powstrzymywac, bo duzo kasy juz wydalam, ale wiekszosc "duzych" rzeczy juz mam w domu;-) pochwale Wam sie jaki fotelik ostatnio kupilismy
ifo7li.jpg

tym razem skusilam sie na wozek typu "Quinny Zapp" i potrzebny do tego fotelik Maxi Cosy, ale jestem bardzo zadowolona:-)

reklama
to ja też się pochwalę swoimi łupami :tak: jest tego trochę, ale nie wiem jeszcze, czy to chłopiec, czy dziewczynka :-D

Załączniki

• SDC10672.jpg
    SDC10672.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 89
  • SDC10673.jpg
    SDC10673.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 78
  • SDC10674.jpg
    SDC10674.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 73
  • SDC10676.jpg
    SDC10676.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 67
  • SDC10677.jpg
    SDC10677.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 65
perla fajniusie. a te buciczki....:-) super!!!!mega slodkie
iwusia fotelik to juz powazniejszy zakup. fajnie ze masz z glowy...
tweenie imponujaca kolekcja :szok::szok::szok::-)

na angielskim ebay'u (cos jak allegro w PL tylko ceny lepsze ;-))
ja jeszcze w szal nie wpadlam, ale jak poznam plec to dam czadu!

na angielskim ebay'u (cos jak allegro w PL tylko ceny lepsze ;-))
ja jeszcze w szal nie wpadlam, ale jak poznam plec to dam czadu!

i ja!
dzis bylam na takim bazarku...i widzialam mnostwo pieknych ciuszkow...szukalam cos unisex...ale nie wypatrzylam..ale jak tylko poznam plec...i woece z PL po 7 marca...nie ma ze nie ma...:-D

iwusia my tez (właściwie jabo M się nie zna:-)) planuję kupić ten fotelik albo cabrio:tak:

tweenie ale poszalałaś:-Dco to będzie jak poznasz płeć:-D:-D

perla słodkości:tak:kurcze ja to moje dziecko chyba schrupie:-D

kobitki, musicie przyznać, że zakupy dl naszych Maleństw sprawiają mega mega radość i przyejmność:-) jak się widzi w sklepach te cudne ubranka, to ciężko się powstrzymać, żeby nie kupić..

reklama
A to moje pierwsze łupy:-)
Najlepsze że teraz mnie na róż wzieło bo przy Emi choć wiedzialam że to wymarzona córa jakoś nie ciągnęło mnie do różu:tak:

Załączniki

• 000_0045.jpg
    000_0045.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 000_0046.jpg
    000_0046.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 52
  • 000_0047.jpg
    000_0047.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 59
Do góry