reklama
perla2212
Fanka BB :)
narazie unisex'y kupilam bo nie znam plci... :-(perla nie widze żadnej sukieneczki;-)
atabe
narazie unisex'y kupilam bo nie znam plci... :-(
wiem, ale wiem też jak bardzo chciałabyś córcie;-)
atabe
Atabe no tak... jeszcze 26 dni i sie dowiem! i mam cicha nadzieje, ze sie nie zawiode...
trzymam kciuki

kasik1106
Cudne macie dziewczyny zakupki. Ja nadal nie mam nic, czekam aż poznam płeć. Za to u szwgierki mam już naszykowany wór ciuszków, ale dla chłopca, bo jej synek ma 5 misięcy...:-)
reklama
_louise_
perla sliczne te ciuszki
no i fotelik ze juz masz to super. zawsze to jakis choc jeden powazniejszy zakup za toba ;-):-) ale za miesiac to juz wlasnie chyba sukienusie zaczniesz kupowac
:-)
asienka slodki bodziaczek :-)
a "sopot" tez mi kiedys wpadl w rece ale wtedy nie uzywalam samoopalaczy wiec komus tam dalam na prezent. ja mysle ze to chyba wszystko jedno jaka firma-mniej wiecej taki sam efekt daja wszystkie. widac ze to nie jest naturalna opalenizna wiec najlepiej nie przesadzac tylko tak jak emih napisala: rzadko uzywac, zeby skora tylko musnieta byla
:-) a niedlugo wiosna wiec na spacerkach buziaczki sie nam ladnie opala od sloneczka
:-)

asienka slodki bodziaczek :-)
a "sopot" tez mi kiedys wpadl w rece ale wtedy nie uzywalam samoopalaczy wiec komus tam dalam na prezent. ja mysle ze to chyba wszystko jedno jaka firma-mniej wiecej taki sam efekt daja wszystkie. widac ze to nie jest naturalna opalenizna wiec najlepiej nie przesadzac tylko tak jak emih napisala: rzadko uzywac, zeby skora tylko musnieta byla

Ostatnia edycja: