reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Dziewczyny a powiedzcie jaki stanik kupic do karmienia?? Mi sie bardzo ten podoba
http://www.4kids.com.pl/produkt/248df12816851933452ccdc18a2b94.jpg, ale czy warto 160zl wydawac na taki czy lepiej zwykly baweniany za 30-40 zl???

Myśle,że nie ma co szaleć ze stanikiem.Taki zwykły chyba nie jest jakiś gorszy od tego za 160 zł.
Możesz kupić taki za 30-40zł a reszte kasy na pewno będziesz miała jak spożytkować na coś przydatnego.Przynajmniej tak ja uważam;-)

Ja kupilam na allegro za 14 zl jeden :) bawelniany dzis dotarl do mojej mamy wiec za tydzien max dwa bedzie u mnie.Mama mowi ze calkiem niezle nawet wyglada. Szkoda mi kasy na takie drogie :)

O wlasnie, jak to fajnie jak ktos doradzi:-) Czyli zamowie sobie 2 czy 3 takie zwykle bawelniane:-) Dobrze ze jest ten internet bo u mnei w sklepach to powiem wam , ze calkiem przesadzone ceny tych rzeczy dla ciezarnych, smiejemy sie z M ze ciezarne sa tratowane jak jakies milionerki. Kurde samo to ile za spodnie trzeba zaplacic:szok:

Dziewczyny a powiedzcie jaki stanik kupic do karmienia?? Mi sie bardzo ten podoba
http://www.4kids.com.pl/produkt/248df12816851933452ccdc18a2b94.jpg, ale czy warto 160zl wydawac na taki czy lepiej zwykly baweniany za 30-40 zl???
kochana odradzam zakup 1 stanika za tyle kasy, ponadto bawelniane (naturalne wlokno) sa wygodniejsze i lepsze na ten czas kiedy piersi sa czesto obrzmiale i bolace! radze kupic 2-3 szt bawelnianych! ja mialam 3szt - bisaly, czarny i cielisty...

oczekiwanie zgadzam sie calkowicie z dziewczynami. ale jak juz koniecznie chcesz kupic jakis ladniejszy stanik to radze poczekac do czasu az po porodzie pojawi ci sie mleko.to naprawde nigdy nie wiadomo do jakiego stopnia urosnie Ci biust. mojej kumpeli urosl z dnia na dzien 2-3 rozmiary. wiec takie rzeczy tez trzeba miec na wzgledzie. a allegro jest zawsze i nawet po porodzie mozna sie zaopatrzyc, nie wychodzac z domu...:tak::-)
na ciezarnych probuja zarabiac bo wiedza ze pewne rzeczy i tak musimy kupic, chcemy czy nie chcemy :sorry: ale teraz niestety (dla nas na szczescie) jest duza konkurencja i na allegro/w sklepach internetowych mozna kupic duzo taniej. wiec dalej do przegladania dziewczyny :tak::-D

dzis przyszly kolejne zakupki za grosze i to mojej ulubionej firmy (Gap) jesli chodzi o ubranka dzieciowe

reklama
Do góry