reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
To Pepco , ciuszki nowe a naprawdę jak się trafi na dobrą okazję to niedrogo, chciałam jeszcze kupić skarpetki bo były za 3.99 zl ale zostały rozmiary S a chciałam SS więc poczekam do przyszłego tygodnia na nową dostawę :-):-)

To Pepco , ciuszki nowe a naprawdę jak się trafi na dobrą okazję to niedrogo, chciałam jeszcze kupić skarpetki bo były za 3.99 zl ale zostały rozmiary S a chciałam SS więc poczekam do przyszłego tygodnia na nową dostawę :-):-)
a to u nas też jest, ostatnio kupiłam dwa bodziaki za 11 zł, ale takich ładnych pajacyków nie widziałam

Super ciuszki dziewczyny pokupowałyście:-)Ja to nic juz nie bede kupowac, tylko wózek,rozek, wanienkę i wyprawke na wyjscie. Na poczatku kupiłam kilka bodów i dwa pajacyki, ale siostra mi tyle ciuszków przywiozła po swojej malej-jeszcze czesc jest po moich dziewczynach-ze mi to starczy. Chociaz nigdy nic nie wiadomo , musze dokladnie posprawdzac rozmiary jakie mam i wtedy sie zobaczy:-)

magdzia super ciuszki i taniutko faktycznie, ja na zestawik cztery razy tyle:-( ale teraz już szukam okazji :tak:;-)

perla ty to umiesz wyszperać coś fajnego i taniego, zazdrościć:-);-)

No ja też chodziłam do Pepco praktycznie co tydzień , jak byłam na praktykach (bo było w pobliżu) i ciężko czasem coś znaleźć ale dzisiaj mi się udało, trzeba chodzić i szukać bo ciuszki dla maluszków są drogie a i Maleństwo szybko wyrośnie więc postanowiłam czyhać na okazje w Pepco właśnie, do lipca jeszcze czas więc jak będę tak zaglądać co tydzień to może się uzbiera szuflada za nieduże pieniądze :rofl2::rofl2:

reklama
szaleństwo trwa;-) ten zajączek to ręcznik z kapturkiem;-)

Załączniki

• DSC02039.jpg
    DSC02039.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC02040.jpg
    DSC02040.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC02042.jpg
    DSC02042.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC02043.jpg
    DSC02043.jpg