reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

O,ja bylabym zainteresowana.Aukcje dodałam narazie do obserwowanych.
Na początku marca będę w Ostródzie to bym nawet osobiście odebrała jeśli byłaby taka możliwość.
Problem tkwi narazie tylko w tym,że jutro (mam nadzieję) poznam płeć Maleństwa i jeśli będzie to dziewczynka to skuszę się na te cuszki o ile ktoś mnie nie wyprzedzi :tak:

reklama
atabe bombowe ubranka :tak: nie bede oryginalna i powiem ze zielony komplecik jest super!!! ale widze moja kochana ze faktycznie duzo rozow nakupowalas ;-):-D

Atabe, Faktycznie, widac gołym okiem, że...
PRZYSZŁA KRYSKA NA MATYSKA ( i to wczesniej niż sądziłam ;-))
Ja będę oryginalna i powiem że mi się własnie te róże najbardzije podobają :sorry:

Oto mój sobotni zakup dla maluszka

Załączniki

• DSC02296.jpg
    DSC02296.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 58
gaja slodkie te paseczki :-):tak: ja narazie tylko jeden bodziaczek rowniez...moze w srode sie wybiore z kumpela na zakupy obejrzec dzieciowe wyprzedaze :tak:

ja z kolei zaszalalam kosmetykowo. zakupilam sobie inny krem na rozstepy brzuszkowe i ogolnie "matecznikowe" oraz samoopalacz. chcialam ciut tanszy np Soraye polecany mi przez emih (a tym samym sprawdzony), ale o dziwo w rossmanie nie wystepowaly zadne oprocz tego jednego :confused:. ale kupilam i tak wydajac ostatnie pieniadze-cos mi sie tez od zycia nalezy za te sobotnie imprezki z alkoholem i fajkami, ktore mnie omijaja ;-):-). a jako ze jest to watek o tylule "zakupy dla malenstw i ich MAMUSIEK" to wklejam tez skarby dla mnie.

Ostatnia edycja:
super ciuszki! ja tez kilka laszkow zakupilam za grosze (w neutralnym kolorku) na ebay'u! jak tylko przyjda to cykne fotki i wstawie!

wlasnie tez mi sie spodobalo to opakowanie z pompka-zaraz go naloze na pyszcz bo juz peeling zrobilam (pierwszy raz od 1,5 miesiaca :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) i zobaczymy gdzies za 6 godzin jak to wyglada. dziwny jest, bo ma brazowy kolor z drobinkami zlotymi

reklama
wlasnie tez mi sie spodobalo to opakowanie z pompka-zaraz go naloze na pyszcz bo juz peeling zrobilam (pierwszy raz od 1,5 miesiaca :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) i zobaczymy gdzies za 6 godzin jak to wyglada. dziwny jest, bo ma brazowy kolor z drobinkami zlotymi

zrób zdjęcie przed nałożeniem i potem za te 6 godzin to porównamy;-)

Do góry