reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
tiffi fotki sukieneczki i futerka:-)
DSC05164.jpgDSC05165.jpg

dziewczyny mam pytanie-kiedys ktoras z was wrzucala linka do takiego spiworka na allegro do wozka.ja sobei zapisalam w zakladkach ale strona przedmiotu zostala juz usunieta. a chcialam zakupic... a pamietam ze tamten mi sie spodobal bardzo.moglybyscie jeszcze raz wkleic?... :-)

poza tym ten lezaczek z fisher price do 18 kg (mam go od poczatku-z allegro za prawie 250 zl-najtaniej wtedy-w lipcu) jest teraz w promocji w tesco za 218 zl jak was to interesowalo. no i przy okazji jak patipaula polecam go bardzo :tak:

w/g mnie spiworek do gondoli dla 4-5 miesiecznego dziecka to bez sensu - przeciez w gondoli dziecko juz dlugo nie pojezdzi i szkoda wydawac kasy na taki spiworek

u tej laski co podalam linka mozna uszyc sobie jaki sie chce jesli chodzi o dlugosc ja mam 110 cm z tego co pamietam i jak zarzucilam na spacerowke jest git. Dodatkowo ona uszyje kazdy spiworek taki aby pasowal do kazdego wozka wystarczy jej podac rozklad pasow.
Mi szyla do Bugaboo i jestem mega zadowolona.

w/g mnie spiworek do gondoli dla 4-5 miesiecznego dziecka to bez sensu - przeciez w gondoli dziecko juz dlugo nie pojezdzi i szkoda wydawac kasy na taki spiworek

u tej laski co podalam linka mozna uszyc sobie jaki sie chce jesli chodzi o dlugosc ja mam 110 cm z tego co pamietam i jak zarzucilam na spacerowke jest git. Dodatkowo ona uszyje kazdy spiworek taki aby pasowal do kazdego wozka wystarczy jej podac rozklad pasow.
Mi szyla do Bugaboo i jestem mega zadowolona.

Też nie kupowałabym do samej gondoli, ale ten można i do gondoli, i do spacerówki, i do fotelika. A moje dziecko jeszcze np. jeździ w gondoli, i mam nadzieję, ze z miesiąc pojeździ :) Poza tym jest bardzo ciepły i nie używamy już żadnego koca czy kołderki :)

reklama
Do góry