reklama
_louise_
Fanka BB :)
dziewczyny mam pytanie-kiedys ktoras z was wrzucala linka do takiego spiworka na allegro do wozka.ja sobei zapisalam w zakladkach ale strona przedmiotu zostala juz usunieta. a chcialam zakupic... a pamietam ze tamten mi sie spodobal bardzo.moglybyscie jeszcze raz wkleic?... :-)
poza tym ten lezaczek z fisher price do 18 kg (mam go od poczatku-z allegro za prawie 250 zl-najtaniej wtedy-w lipcu) jest teraz w promocji w tesco za 218 zl jak was to interesowalo. no i przy okazji jak patipaula polecam go bardzo
poza tym ten lezaczek z fisher price do 18 kg (mam go od poczatku-z allegro za prawie 250 zl-najtaniej wtedy-w lipcu) jest teraz w promocji w tesco za 218 zl jak was to interesowalo. no i przy okazji jak patipaula polecam go bardzo
sasanka1
hej
tutaj masz te spiworki
śpiwór śpiworek 110 112CM JEDYNY PROFILOWANY (1330085135) - Aukcje internetowe Allegro
sprawdza sie lux w praktyce
wykonanie super
tutaj masz te spiworki
śpiwór śpiworek 110 112CM JEDYNY PROFILOWANY (1330085135) - Aukcje internetowe Allegro
wykonanie super
kropa501
hej
tutaj masz te spiworki
wykonanie super
Chyba że chodzi Ci o taki do gondoli i spacerówki, a nie tylko spacerówki i parasolki, który kiedyś wstawiałam. Mam i polecam, tylko są dwa rozmiary, ja mam mniejszy i i tak ledwo mi się w gondoli mieści
http://allegro.pl/spiwor-spiworek-do-wozka-3w1-od-producenta-i1320100068.htm
sasanka1
w/g mnie spiworek do gondoli dla 4-5 miesiecznego dziecka to bez sensu - przeciez w gondoli dziecko juz dlugo nie pojezdzi i szkoda wydawac kasy na taki spiworek
u tej laski co podalam linka mozna uszyc sobie jaki sie chce jesli chodzi o dlugosc ja mam 110 cm z tego co pamietam i jak zarzucilam na spacerowke jest git. Dodatkowo ona uszyje kazdy spiworek taki aby pasowal do kazdego wozka wystarczy jej podac rozklad pasow.
Mi szyla do Bugaboo i jestem mega zadowolona.
u tej laski co podalam linka mozna uszyc sobie jaki sie chce jesli chodzi o dlugosc ja mam 110 cm z tego co pamietam i jak zarzucilam na spacerowke jest git. Dodatkowo ona uszyje kazdy spiworek taki aby pasowal do kazdego wozka wystarczy jej podac rozklad pasow.
kropa501
w/g mnie spiworek do gondoli dla 4-5 miesiecznego dziecka to bez sensu - przeciez w gondoli dziecko juz dlugo nie pojezdzi i szkoda wydawac kasy na taki spiworek
Też nie kupowałabym do samej gondoli, ale ten można i do gondoli, i do spacerówki, i do fotelika. A moje dziecko jeszcze np. jeździ w gondoli, i mam nadzieję, ze z miesiąc pojeździ Poza tym jest bardzo ciepły i nie używamy już żadnego koca czy kołderki
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
Słoneczka a wiecie coś na temat tych nosideł?
Nosidełko Womar N14 BUTTERFLY ZAFFIRO KOLORY! (1318938365) - Aukcje internetowe Allegro
WOMAR NOSIDEŁKO N15 RAINBOW ZAFFIRO MODNE KOLORY (1318938387) - Aukcje internetowe Allegro
Nosidełko Womar N14 BUTTERFLY ZAFFIRO KOLORY! (1318938365) - Aukcje internetowe Allegro
WOMAR NOSIDEŁKO N15 RAINBOW ZAFFIRO MODNE KOLORY (1318938387) - Aukcje internetowe Allegro