reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
my również mamy chustę i według mnie to rewelacyjna rzecz!:-) Mały uwielbia zwiedzać w niej świat a także spać-gdzie w życiu nie zasnąłby mi na rękach ja też czytałam o nosidełkach wiele niefajnych rzeczy..brejka wejdź sobie na chustoforum, tam z pewnością kupisz jakąś tanią używaną chustę mym mamy nową z lennylamb
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja mam i jedno i drugie. Nosidełko mam przystosowane dla niemowlaczków, fajnie trzyma kręgosłup i główkę. Jest przewiewne. Małej jest obojętne w czym siedzi, byle wysoko . Wada chusty jest taka, że można się fajnie upocić. Ja w domu muszę się rozebrać do cycnika, bo inaczej jestem cała mokra. Czasem i to nie pomaga... A żeby był pożądany efekt, chustę trzeba mocno ściągnąć.
brejka
Szczęśliwa mamusia
Własnie też kupiłam takie dla niemowlaków ale jeszcze czekam aż dojdzie Na razie z chustą zaczekam aż zobaczę te nosidełko ale pewnie chustę zakupię. A mam jeszcze pytanko jak w zime radzicie sobie z chusta? na kurtkę i dzidzia w kombinezonie czy macie takie wielkie kurtki dla obojga ? Właśnie się jeszcze zastanawiam czy czekać z zakupem do wiosny.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
reklama