reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
my również mamy chustę i według mnie to rewelacyjna rzecz!:-) Mały uwielbia zwiedzać w niej świat a także spać-gdzie w życiu nie zasnąłby mi na rękach:tak: ja też czytałam o nosidełkach wiele niefajnych rzeczy..brejka wejdź sobie na chustoforum, tam z pewnością kupisz jakąś tanią używaną chustę:tak: mym mamy nową z lennylamb

ja mam nosidełko babybjorn-jestem zadowolona i Lila też-zasypia, albo ogląda:-) ja też czytałam o nosidełkach straszne historie, więc kupiłam używane renomowanej firmy

ja mam i jedno i drugie. Nosidełko mam przystosowane dla niemowlaczków, fajnie trzyma kręgosłup i główkę. Jest przewiewne. Małej jest obojętne w czym siedzi, byle wysoko :-D. Wada chusty jest taka, że można się fajnie upocić. Ja w domu muszę się rozebrać do cycnika, bo inaczej jestem cała mokra. Czasem i to nie pomaga... A żeby był pożądany efekt, chustę trzeba mocno ściągnąć.

Własnie też kupiłam takie dla niemowlaków ale jeszcze czekam aż dojdzie :) Na razie z chustą zaczekam aż zobaczę te nosidełko ale pewnie chustę zakupię. A mam jeszcze pytanko jak w zime radzicie sobie z chusta? na kurtkę i dzidzia w kombinezonie czy macie takie wielkie kurtki dla obojga ? Właśnie się jeszcze zastanawiam czy czekać z zakupem do wiosny.

ja na allegro popoluję, ale chce taki, żeby można z niego było zrobić śpiworek.

Póki co, dotarł ten konik z fp, fajna zabawka. Zamierzam go Małej tylko do spania dawać, ciekawe, czy przejdzie ten patent

reklama
tweenie ja tak z tą naszą grajaca przytulanką robię- chyba powoli zaczyna kojarzyć Lila, że grający pluszak= czas spania:-)

Do góry