reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Perla świetny wózek, super okazja ;]
Ja myślę o jakiejś macie edukacyjnej dla Niuni na święta tylko takiej jakiejś większej. Ma któraś coś podobnego do polecenia?

Perla super wózeczek :)Leciutki i jaka cena!! Ja powoli też myśle nad spacerówką lekką,bo na wiosne będzie jak znalazł jako wózek do auta
Magdzia może taka mata: FISHER PRICE Mata Pierwsi Przyjaciele Malucha NOWA (1326126128) - Aukcje internetowe Allegro bo my już zdemontowaliśmy pałąki w macie Julki ,przeszkadzały jej już.

Dziewczyny macie jakieś upatrzone zabawaki dla dzieciaczków na święta??
Ja myśle nad jeżdzikiem : FISHER PRICE CHODZIK PCHACZ PIANINKO 2GRATISY 2w1 (1339138141) - Aukcje internetowe Allegro ,albo nad szczeniaczkiem uczniaczkiem Szczeniaczek Uczniaczek polska wersja _Warszawa (1325491335) - Aukcje internetowe Allegro

Perla świetny wózek, super okazja ;]
Ja myślę o jakiejś macie edukacyjnej dla Niuni na święta tylko takiej jakiejś większej. Ma któraś coś podobnego do polecenia?

magdzie, my mamy taką Tiny Love Mata Gigant TINY LOVE + Gratisy x 4 + Wys 24h (1336745316) - Aukcje internetowe Allegro , jest bardzo duza i naprawdę fajna :)

Perla super wózeczek :)Leciutki i jaka cena!! Ja powoli też myśle nad spacerówką lekką,bo na wiosne będzie jak znalazł jako wózek do auta
Magdzia może taka mata: FISHER PRICE Mata Pierwsi Przyjaciele Malucha NOWA (1326126128) - Aukcje internetowe Allegro bo my już zdemontowaliśmy pałąki w macie Julki ,przeszkadzały jej już.

Dziewczyny macie jakieś upatrzone zabawaki dla dzieciaczków na święta??
Ja myśle nad jeżdzikiem : FISHER PRICE CHODZIK PCHACZ PIANINKO 2GRATISY 2w1 (1339138141) - Aukcje internetowe Allegro ,albo nad szczeniaczkiem uczniaczkiem Szczeniaczek Uczniaczek polska wersja _Warszawa (1325491335) - Aukcje internetowe Allegro

Madzik, uczniaczki były w promocji w Tesco teraz :) Ja kupię większy fotelik, ew. ubranka i jakiś drobiazg, bo zabawek dostanie full od mojego rodzeństwa, rodzinki i babci z dziadkiem :) Ja mu ew. dokupują takie, jakich potrzebujemy :)

ja nie zamierzam na te swieta dziecku nic kupowac - jeszcze za małe jest, i tak nie bedzie wiedzialo, o co chodzi, a potrzebne rzeczy i tak na biezaco kupuje.

co do mat - my mamy z tiny love kick&discover i Mala ja bardzo lubi. Bylismy u znajomych, ktorzy maja z fp rain forest i Ola w ogole nie chciala sie na niej bawic

ja podzielam zdanie Tweenie, kupimy Marcelkowi jakiś drobiazg ewentualnie:-) i tu potrzebują Waszej pomocy- chcę mu kupić taką szmatkę-przytulankę, ale jakoś nie mogę znaleźć nic fajnego-pomożecie??:-)

Ewcik taką fajną szmatkę-przytulankę widziałam ostatnio w Rosmannie, kosztowała bagatela 14 zł z groszami ale spodobała mi się ;] może na mikołajki sprawię taką Aluni

my na swieta tez raczej nic nie kupimy,ewentualnie cos malego,choc mysle ze to i tak bezsensu skoro tyle rzeczy dostaje bez okazji a ktore sa w danej chwili potrzebne.
Ewcik ja mam szmatke rossmanowska,polecam.

reklama
Do góry