Ewcik nie kupiłam jeszcze, bo za każdym razem mam ważniejsze wydatki :-( Z najbliższej wypłaty mam nadzieję kupić :-) coś podobnego jak pokazała madzik, ale Puchatka z pilotem, żeby nie trzeba było za każdym razem się dziecku pokazywać
reklama
M
madzik1980
Gość
ja mam jeszcze taka owieczkę:
Owieczka Stella z bijącym sercem STERNTALER 0m+ (1149103447) - Aukcje internetowe Allegro i powiem wam że ona najbardziej uspokaja małą......
Owieczka Stella z bijącym sercem STERNTALER 0m+ (1149103447) - Aukcje internetowe Allegro i powiem wam że ona najbardziej uspokaja małą......
ja kupuję zwykłą, tzn. bez bijącego serduszka. Taką chcę POZYTYWKA KUBUŚ PUCHATEK FISHER PRICE (1099991777) - Aukcje internetowe Allegro Jest jeszcze takie coś, zamiast konika KUBUŚ PUCHATEK Fisher Price LAMPKA KOLYSANKI hit (1152530358) - Aukcje internetowe Allegro
a karuzela będzie z tiny love
a karuzela będzie z tiny love
kusska całą białą i czarną? tiny love ma kolorową, ale z takimi białymi i czarnymi kółkami. Fisher price też ma jedną z takim motywem.
Coś takiego KARUZELA TINY LOVE KLASYCZNA (1150941790) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela Fisher Price jak nowa (1163030023) - Aukcje internetowe Allegro
Coś takiego KARUZELA TINY LOVE KLASYCZNA (1150941790) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela Fisher Price jak nowa (1163030023) - Aukcje internetowe Allegro
ja tez taką chcę:-)
problem jest z tym ze chyba same musimy sobie takie zaprojektowac bo nigdzie takiej znaleśc nie mogę
tweenie- a czy taka karuzela z kółkami to nie zachipnotyzuje dzieciaczka?
ja raczej myślałam jakies jeszcze bardziej klasycznej tylko trzy kolory . Zabawki duze i wyraziste
problem jest z tym ze chyba same musimy sobie takie zaprojektowac bo nigdzie takiej znaleśc nie mogę
tweenie- a czy taka karuzela z kółkami to nie zachipnotyzuje dzieciaczka?
ja raczej myślałam jakies jeszcze bardziej klasycznej tylko trzy kolory . Zabawki duze i wyraziste
Ostatnia edycja:
reklama