kropa501
Fanka BB :)
kropa będziesz na bieżąco uzupełniać zakupyJeszcze dorobisz się takich "wypaśnych" wdzianek :-)
Taaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kropa będziesz na bieżąco uzupełniać zakupyJeszcze dorobisz się takich "wypaśnych" wdzianek :-)
a wogóle to denerwują mnie strasznie bodziaki które mają zakładki przy szyi i dzis wpadłam na pomysł i podoszywałam takie malutkie plastikowe zatrzaski na tych zakładkach. ciekawe czy patent sie sprawdzi.
Zatrzaski fajna rzecz, szkoda tylko, ze plastikoweBędziesz musiała bardzo uważać przy prasowaniu, bo już mnie kilka osób ostrzegało, że te plastikowe nie lubią temperatury i się po prostu potem nie chcą zapinać
![]()
Zatrzaski fajna rzecz, szkoda tylko, ze plastikoweBędziesz musiała bardzo uważać przy prasowaniu, bo już mnie kilka osób ostrzegało, że te plastikowe nie lubią temperatury i się po prostu potem nie chcą zapinać
![]()
ja kurcze przez moja skleroze ciążową wiecznie czegoś zapominam albo wogóle o tym nie pomyśle żeby to kupić. musze wreszcie zmajstrowac jedna porządną listę i załątwić wszystko za jednym zamachem. a co do paczki o ktorej pisalam wczesniej coś sie ruszyło, tylko nie wiem w którą stronę bo nie zrozumiałam tego co napisali na stronie (nie cierpie norweskiego!) opcje są dwie, albo wysłali ja wreszcie do mnie albo odesłali do Pl:/
Kropa ja też na początek nastawiam sie na spioszki bodziaki i pajace. mam troche innych rzeczy ale tez mi sie wydaje ze w dżinsach to niemowlakowi srednio wygodnie.
a wogóle to denerwują mnie strasznie bodziaki które mają zakładki przy szyi i dzis wpadłam na pomysł i podoszywałam takie malutkie plastikowe zatrzaski na tych zakładkach. ciekawe czy patent sie sprawdzi.
potrzebuje tez przybornik na łóżeczko a nigdzie tu u mnie nie moge znaleźć, na allegro znalazłam jeden co mi pasuje (chce czysto biały) to mi go nie chca do mnie wysłać. chyba znowu igła w dłoń i sama sobie musze uszyć. z baldachimem mi sie udało to i z tym sobie powinnam poradzic.