reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
a ja z samego rana kupiłam nakładkę na przewijak Dino mata duża :tak:
Teraz M już nie wymiga się od sklepania przewijaka, bo do niczego innego ta mata nie będzie pasowała :-D
Dziś wieczorem już przyjdzie do mnie :happy2:

tweenie jak się jest ekspertem to się często słyszy swoje "imię" :-)
fajna ta mata
vanilka kupiłam na allegro ale wysyłka jest z UK, u nas są w mothercare kosz kosztuje 240zł a bujak do niego 210zł
oczekiwanie fajny wózio, a bujawka no cóż cena wysoka
buterfly ja mam jeszcze kilka ubrań z metkami kupiłam je ale jeszcze w nich nie chodziłam, w ogóle mało rzeczy ciążowych kupiłam i śmigałam w swoich sprzed ciąży

Ja w końcu skontaktowałam się z gościem od tego kosza (znaczy napisałam mu smsa, powiedział, ze ma jakąś awarię kompa i odezwie się wieczorem). Zakupiłam też u niego takie butki. Dzisiaj może zamówię w końcu wózek

Załączniki

• butki.jpg
    butki.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 61
DZiewczyny tyle piszecie o tych huśtawkach ,że ja chyba też taki zakupię-dostałam dzisiaj kasę z zusu i M mówi,że mam wybrac cos dla małej -powiedzcie mi przydaje sie taka bujawka??
Już wyszperałam na allegro i mam 4 typy-w tym jeden ten co ma Vanilka :)Dziewczyny doradzcie którą wybrać:
FISHER PRICE HUSTAWKA AQUARIUM LEZACZEK POZYTYWKA (1048228836) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE P6030 HUSTAWKA PRECIOUS PLANET WYPAS (1056000388) - Aukcje internetowe Allegro
Huśtawka leżaczek fisher price k6077 Rainforest (1041907228) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE J6978 HUSTAWKA PRZYTULNE GNIAZDKO (1055609230) - Aukcje internetowe Allegro

Możecie się śmiać,ale moim pierwszym zakupem w oczekiwaniu na maleństwo była pralka:) Pomyślałam sobie,że na pewno mi sie przyda( wiadomo ile prania ma młoda mama,prawda). wyglądała mniej więcej tak Pralka HOTPOINT ARISTON AWM 129 (EU) , no a reszta to standart- wanienka, ciuszki i "katarek"

reklama
Do góry