reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Boskie to łóżeczko, zawsze chciałam ciemne drewniane łóżeczko:) A zostało na tym że teście kupili mi drewniane ale jasne, do tego 140x70 więc mogłabym tam 3 niemowlaki wsadzić :O

ooooooooooooo widze ze zakupy pełną parą:-)

magdzia śliczne to łóżeczko

ja dostałam dzis paczke z ciuszkami i miło sie zdziwiłam bo dostałam kaftanik gratis, zamówiłam komplet 5 cz, dwie pary półśpiochów i koszulke, czasem do paczek powyzej 200zł dodawają po śliniaku i tu do paczki za 60zł juz z przesyłką dali kaftanik, fajnie:-)

Ostatnia edycja:
tweenie facet teraz nie miał kosmetyków penatena, ale powiedział mi że jak jest dobra cena to je bierze, tylko od razu się rozchodzą. Powiedziałam, żeby przywiózł i odłożył dla mnie. Czy Ty też będziesz chciała? Tylko jak on będzie tak przywoził jak mydło bebe to chyba do porodu się nie doczekam. Miesiąc go proszę o to mydło i ciągle mi mówi, że nie ma go w promocji, a po normalnej cenie nie opłaca mu się kupować.

to ja też bardzo proszę, tylko co ile on przywozi? Kiedy by się można tych penatenów spodziewać? Bo ja mam listę konkretnych kosmetyków tej firmy, które chcę zalupić

magdzia
a łóżeczko bomba :) z szufladą masz?

to ja też bardzo proszę, tylko co ile on przywozi? Kiedy by się można tych penatenów spodziewać? Bo ja mam listę konkretnych kosmetyków tej firmy, które chcę zalupić

tweenie podaj mi które kosmetyki, będzie on w piątek (mam taką nadzieję, bo to piątek po Bożym Ciele) to mu podam. Dziś mi mówi, że jeździ do Niemiec z raz w tygodniu.

tweenie łóżeczko bez szuflady, ale bardzo mi się podobało.

Teściowa żeby nie być gorsza kupiła 5-częściowy komplet pościeli (to zestaw na zdjęciu tylko nie ma w nim rożka i zasłonek na okno)

magdzia łóżeczko jest bomba. Też takie chcieliśmy od początku, ale w końcu zmieniliśmy koncepcję i stanęło na większym.

agatka_natalia
a gdzie Ty właściwie mieszkasz? Tzn. jakbyś kupiła mi te kosmetyki, jakbym miała je odebrać od Ciebie? Jakie ceny ma ten gostek? Bo nie wiem, czy taniej u niego, czy na allegro :)

reklama
Do góry