reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

A ja niestety chyba będę musiała sobie jutro odpuścić zakupy:( W aucie padł nam akumulator i od razu 500 zł poszło... więc jest po prostu strasznie krucho z kasą, a tu jeszcze mamie za mieszkanie trzeba dać 600 zł... Jednak może pójdę jutro kupie chociaż 2 pajacyki, bo szczerze jestem ostatnio tak zmęczona że nie mam sił nawet na jedzenie, więc padam jak kawka... A tak przynajmniej jutro będę musiała coś robić bo zanim M odbierze mnie ze szkoły to mam 2 h wolnego...

reklama
ewa81r Ja w Polkowicach znalazłam fajny sklep w którym pajace są od 11 do 15 zł, do wyboru do koloru, welurkowe, normalne, jakie dusza zapragnie:) Ale z ciekawości zajdę też do Netto, mam do słownie o rzut beretem więc wychodząc na spacerek mogę się przejść;]

ja mam graco, ale inny model. Dobra firma, te ze Stanów mają pięciopunktowe pasy. Ja mam logico s z bazą i wiem, że w testach dobrze wypada. Nie wiem, jak inne modele tej firmy. Ale kupiłam go w tej samej cenie, więc może warto ejszcze poszukać? :)

już za późno niestety :sorry2:

staremu i mnie się ogromnie spodobało jak przeglądaliśmy nosidła , i jak wyszłam na momencik z pokoju to chciał mi chyba zrobić niespodziankę .. i je zakupił:sorry2:
A ja teraz zbieram informację na temat tejże firmy i tego akurat modelu , czy aby nie dał ciała..

tweenie facet teraz nie miał kosmetyków penatena, ale powiedział mi że jak jest dobra cena to je bierze, tylko od razu się rozchodzą. Powiedziałam, żeby przywiózł i odłożył dla mnie. Czy Ty też będziesz chciała? Tylko jak on będzie tak przywoził jak mydło bebe to chyba do porodu się nie doczekam. Miesiąc go proszę o to mydło i ciągle mi mówi, że nie ma go w promocji, a po normalnej cenie nie opłaca mu się kupować.

Dziewczyny mamy już łóżeczko dla Alicji :-):-)
Właśnie kupiłam na Allegro (płacą moi rodzice więc dorzuciłam jeszcze materac kokos-gryka-pianka antyalergiczny, antypotowy)

Łóżeczko 199,99 zł - materacyk 69,99 zł

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry