reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

No ja dzisiaj byłam na zakupach dla maleństwa
I kupiłam
-2 smoczki z canpola
- szczoteczke do włosów
- wanienke
- kocyk
-chusteczki w czteropaku
- paczke pampersów 1
- proszek lovela
-pieluchy flanelowe i tetrowe
- termometr do wody
i wydałam prawie 300zł
A reszta niestety po 10 bo kasy brak

reklama
a ja zakupiłam dzisiaj kocyk okrycie bawełnianie w 5-10-15, agatha chyba takie polecała:-) fajpwy jest i nawet z domieszką czerwonego koloru, więc bombowo:-)

kama będziesz mi potrzebna :-)
U mnie w Nieporęcie jest sklep z chemią niemiecką. Dziś zakupiłam chusteczki nawilżające "bambini" i mydło "Ma Petite" dla niemowląt czy to dobre kosmetyki dla niemowląt? czy ewentualnie mogę sobie zamówić jeszcze kosmetyki z tej firmy?

Ewcik i Emih, ja kupowałam u użytkownika babyboom1, wszystko ok, dzisiaj przyszła przesyłka.

Ewelad, tak jak kupowałam właśnie w 5-10-15 takie okrycia bawełniane i też jestem z nich b. zadowolona:-)

agatka_natalia szczerze to ja nie znam za bardzo tych firm,wiec niebardzo pomoge:sorry:moze zapytaj jeszcze Cynamonke.
polecam kosmetyki z hippa i bübchen,sa bardzo dobre:tak:i rossmann ma tez teraz bardzo fajna linie kosmetykow dla niemowlat baby dream.

tweenie nie mają. Pierwszy raz widziałam tam kosmetyki dla dzieci. Ale zapytam się dziś u innego faceta, on przyjeżdża w każdy piątek do Nieporętu i rozstawia swoje stoisko. On tej chemii ma dużo więcej.
Ja już całkowicie przeszłam na chemie niemiecką, mają dużo lepsze kosmetyki i detergenty i o dziwo sporo taniej.

Agatka- natalia Bobini uzywalam, niezle, choc nie z najwyzszej polki. Penaten, Bubchen i faktycznie te z Rossmana Baby Dream sa fajne. Tej drugiej firmy, ktora wymieniasz nie znam. Polecam jeszcze z niemieckich kosmetykow firme Weleda.

reklama
Do góry