reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

młoda mamuśka to zakupy pełną parą, szkoda tylko ze w takich pechowych okolicznościach, ale najwązniejsze, że nic Wam nie jest:-)

reklama
haft_przyjac_ziel_tkan.jpg

a jak Wam sie podoba? ...bo jeszcze mouze mojemu pokazac..ale juz sie prawie zdecydowalam

wstalam dzis o 6...zjadlam sniadanko, wypilam kawke i szperalam na allegro;/...i o 8 padlam spac ..nwet nie wiemkiedy film mi sie urwal:)..ale posciel wybralam:D

a ja dostałam od dziadków M pampersy i ciuszki ;-)
Na szkole rodzenia dawali próbki kosmetyków, co prawda z J&J, a one uczulają, ale może akurat na początek wystarczy.
Mama kupiła już wózek, laktator, butelki, smoczki, śpiworki, wanienkę, ręczniki, ciuszki. Ciotka chce kupić łóżeczko. Teściowa dała kocyk :-D
Ogólnie luz blues...
Muszę tylko odłożyć sobie kasę na znieczulenie :-D

reklama
ewelad a jaki ten kocyk zakupiłaś, możesz wkleić??
ewa kurcze nie mam nigdzie tego Netto, a rampersów nie mam żadnych
agatka zaintrygowałaś mnie tymi niemieckimi kosmetykami, a powiedz co kupujesz z tych niemieckich kosmetyków. Hmmm sporo kosztują te koszule, ale tą pierwszą widziałam w jakiejś gazecie i ładnie wyglądała. Ja zakupiłam taką co ma guziki w jeden rząd na jednej piersi drugi rząd na drugiej.
Myślę, ze ta może być poręczna
KOSZULA do karmienia i porodu SYMPATIA r. S /nieb (1052841929) - Aukcje internetowe Allegro
magdzia to jest łózko które też chcę kupić (o ile to z tej samej firmy), chciałam kupić też mebele do tej serii, czytałam trochę opinie i ludzie pisali, że trochę odłazi ten kolor, że są mało trwałe, w sensie że się rysują, ale wiesz ile ludzi tyle opinii. A co do pościeli super
tweenie a możesz napisać co chcesz kupić z tego Penatena, bo ja nie wiem co ja powinnam mieć
młoda mamuśka to niezłe zakupy zrobiłaś
rusia
jak dla mnie trochę za ostry kolor
mysza fajnie mieć taką rodzinkę, która wesprze

Miło poczytać jak kupujecie różne rzeczy. ja się zastanawiam czy laktator aventa czy tomee

Do góry