olyv
Fanka BB :)
ja mam taki śliworek- na polarku, młody używał go gdzieś od 7 miesiąca do roku w wózku spacerowym (całą jesień i zimę). Następnej zimy w sumie już chodził ale nie raz braliśmy wózek -gdy było zimno albo zapowiadało się na dłuższy pobyt. Mała mojej siostry używała dłuuugo ale ona z tych wyjątkowych wózkowych dzieci co nie chcą same na nóżkach chodzić.Dziewczyny bedziecie kupowac spiworki do wozkow. Chodzi mi takie na polarze albo welniane. Bo mam okazje kupic w okazyjnej cenie (50 zł-oczywiscie nowy) spiworek na polarze o dlugosci 95 cm-wielofunkcyjny. Bedzie on pasowal do wozka glebokiego i spacerowego. Mozana pozniej go tak rozpiac ze bedzie poprostu w spacerowce ciepły podkład pod pupe. Tylko sie zastanawiam do jakiego wieku on starczy.
Jeżeli chodzi o ceratki - ja mam dwa takie pokrowce wielkości łóżeczka z gumkami na rogach (ceratka jest w środku z obu stron obszyta cienkim podkładem i bawełnianą powłoczką) - bardzo fajna rzecz, mam też dwa prześcieradła na gumkę, które po wewnętrznej stronie mają taką cienką wtopioną gumę a na zewnątrz frotte. Też super-prałam już dużo razy - guma nigdzie nie pękła - jest bardzo elastyczna a z zewnątrz jak zwykłe prześcieradło. Kupowałam jak młody uczył się sikać do nocnika v