reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

mysza no ja sama nie wiem jaki kupić, a szkoda wydać pieniądze na jakieś g... a potem się okaże, że musisz kupić inny bo ten się nie nadaje
sasanka ciekawe na ile wiarygodne sa te termometry, ale cena hmmmm

Dziewczyny no właśnie widziałam, że jakiś jest w lidlu ale czy on jest w miarę ok???

Termometrem a raczej jego zakupem zajmuje sie moj maz i po wielkich poszukiwaniach trafil na bardzo dobre opinie o tym termometrze dlatego tez go kupujemy. W USA ma bardzo dobre opinie no i cene na e-bayu mozna go wylicytowac za 30-40 $. Cena wysoka jest w pl ale mysle ze warto zainwestowac bo to nie jest na miesiac czy pol roku w dodatku jest maly i zgrabny :)

a czy rzeczywiscie dobry okaze sie podczas prania :)

Ostatnia edycja:
reklama
Tiffi ja pracuję w aptece więc troszkę musiałam się nauczyć o tych termometrach a najlepiej się uczysz jak sama próbujesz, no i ze szkoleń :) o tej firmie co podałaś link to ja nic nie słyszałam więc nie wiem jak może działać. Do czoła w sumie może i być dobry ale do ucha... no ja bym nie kupiła. Ale każdy ma swoje zdanie, może akurat ja nie słyszałam nic o tej firmie ale ktoś inny już coś wie na jego temat :) musisz poszukać opini użytkowników bo Ci co chcą sprzedać to niestety zawsze będa zachwalać :/

Jeśli chodzi o krem to stosuje się z filtrem 50, fajne są te z La roche no ale też i kosztują troszkę. Ale ogólnie są wydajne no i dobra firma. Ale ja jeszcze nie będę kupować bo takiego maluszka nie będę wystawiała na słońce, w skwar no i nie na długo a później to napewno kupię sobie coś z tej firmy

W tym szale zakupowym dla małej nie zapomniałam o sobie:-p i zastanawiam sie nad piżama i szlafrokiem do szpitala - mam dwie rozpinane koszule ale chce coś ze spodenkami też..

Piżamke upatrzyłam taką

ESTYL_SUBTELNA ELEGANCKA PIZAMA KARIMA_REGULACJA (1037460518) - Aukcje internetowe Allegro

choć bardziej podoba mi się ta bo jest bez tych aplikacji osiołka :sorry2:

Estyl_PIEKNA PIDZAMKA JASMIN JAK PRAWDZIWA KORONKA (1035230573) - Aukcje internetowe Allegro - ale nie jest dostosowana dla karmiącej ... W sumie jakby sie człek uparł to by se i z tym poradził ;-)

Szlafrok natomiast - mam taki frottowy długi ale na niego będzie zdecydowanie za gorąco i chyba sobie machnę taki satynowy ... Co sadzicie ?

OKAZJA !!! SATYNOWY SZLAFROK + KOSZULKA (1037614790) - Aukcje internetowe Allegro

A to można mieć w szpitalu zwykłą piżamę a nie koszulę? ja też wolałabym piżamę bo jakoś tak wygodniej i pozniej z tym podkładem poporodowym chodzić ale myślałam że wolno w szpitalu mieć tylko koszulę.

reklama
podobno nie można. Też nie znoszę koszul, ale krocze ma się wietrzyć, a poza tym do badań łatwiej i ze sobą też w koszuli.

Do góry