reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Marta poszukaj jeszcze ja gdzies posialam linka, byl taki sam w promocji kosztowal chyba 10 zl wiecej, ale mial gratisy za 85zl. Nakladki silikonowe na piersi, wkladki laktacyjne i takie tam.

reklama
brejka a możesz wkleić jakiś link takiego termometru, to będę wiedziała, chyba że to coś takiego Termometr elektron.MEDEL HAND-pomiar czoło,ramię (1045251895) - Aukcje internetowe Allegro
perla fajne sukienusie
ewelad ja się musze właśnie zastanowić co z tymi kocami ile tego ma być
marta ja chcę kupić albo ten laktator albo tomee. Moje znajome miały ten z aventu i bardzo chwaliły

Wiecie że się zafiksowałam na ten kosz wiklinowy z bujaczkiem ale nie rozumiem na allegro był używany i poszedł za 405 ZŁ + przesyłka czyli 435zł a w mothercare nowy kosztuje 450zł. Ja spróbuję jeszcze poszukac na allegro a jak nie to chyba zakupię nowy, choć wiem, że to zakup na 3 m-ce.
Myślicie, że ten komplet do dobra cena???
6ele.pościel HAFTY 100x135 MILPOL (1036162402) - Aukcje internetowe Allegro

a i przy tych skanujących bardzo ważne jest żeby przed pomiarem przetrzec wacikiem z woda i osuszyć to miejsce gdzie sie mierzy temp. Ciałko nie może być tłuste np. po kremie lub oliwce żeby nie zabrudzić tego jakiegoś tam czujnika :)

kurcze, odnosnie termometrow, to w szpitalach maja takie fajne, ze nawe do czola nie muszą dotykac, on juz z odleglosci odczytuje temperaturę. ciekawe po ile takie są, muszę zglębic temat
tiffi, a co to za kosz wikllinowy jest? pokaz jakiegos linka (moze sie tez zafiksuje;)

ja wczoraj kupilam w koncu ten avent laktator, na dokladkę dolozylam kubek niekapek (to w prawdzie na " przyszlosc", ale przesylka w jednej cenie obu)

dlatego dla mnie najlepsze byly te termometryy tręciowe ale szlag mi go trafił jakies 4 mies temu i tez musialam kupic elektroniczny i tez się boje czy przy oliwce i takie tam jakies czujniki nie padna. dzieczyny macie jakieś doświadczenia juz z tymi elektronicznymi w praktyce?

marta coś takiego mam, a tiffi poluje HIT!!! KOŁYSKA, KOSZ WIKLINOWY, ŁÓŻECZKO (1048196460) - Aukcje internetowe Allegro:-)

są takie termometry na podczerwień (chyba), że się dziecko skanuje jak towar na kasie w markecie;-) ja do nich nie jestem w ogóle przekonana, bo się boję, że za jakiś czas okaże się to szkodliwe.
Kupię taki termometr przykładany do czoła i do ucha. Też szybciutko mierzy, a wyniki są wiarygodne. Będę szukała takiego, gdzie nie trzeba wymieniać końcówek do ucha, żeby się już nie bawić z nimi, a znowu bez nich się nie da.
Chcę termometr wodoszczelny, żeby można było umyć, z podświetlanym wyświetlaczem, co by w nocy było widać i który mierzy też temperaturę w pokoju,bo nie mam takiego termometra w mieszkaniu, a żeby nie przegrzać za bardzo malucha

dlatego dla mnie najlepsze byly te termometryy tręciowe ale szlag mi go trafił jakies 4 mies temu i tez musialam kupic elektroniczny i tez się boje czy przy oliwce i takie tam jakies czujniki nie padna. dzieczyny macie jakieś doświadczenia juz z tymi elektronicznymi w praktyce?
ja mam elektroniczny taki pod pachę, albo do pupy, jak dla mnie beznadzieja. zakańcza pomiar wczesniej, niz zostal dokonany, tak więc mierzę po 3 razy i dopiero za 3 jest ok (porownywalam z tym rteciowym)

reklama
Do góry