reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

pamiętacie, pisałam kiedyś, że wybrałam aukcję 100 ubranek za złocisza,a kobieta nie chce mi ich wysłać. Zgłosiłam spór do allegro i pani mi odpisała, że sprzeda mi je w tej cenie, ale że ubranka są ciężkie to transport 250zł... Hahaha. Zajrzałam na stronę poczty polskiej, to paczka priorytetowa do 30 kg 53zł... A gdzie tam jeszcze do 30 kg...

reklama
pamiętacie, pisałam kiedyś, że wybrałam aukcję 100 ubranek za złocisza,a kobieta nie chce mi ich wysłać. Zgłosiłam spór do allegro i pani mi odpisała, że sprzeda mi je w tej cenie, ale że ubranka są ciężkie to transport 250zł... Hahaha. Zajrzałam na stronę poczty polskiej, to paczka priorytetowa do 30 kg 53zł... A gdzie tam jeszcze do 30 kg...
:-D:-D:-D:-Dczy ta kobieta ma wyobraznie :confused:

to jej napisałam, że zgodnie z cennikiem poczty polskiej zapłacę jej maks 55 zł (chociaż ta paczka i tak tyle nie waży...) a ta mi odpisuje, że to ona ustala koszty i sposób wysyłki, więc mam się z NIĄ nie spierać i przelać jej 1zł za aukcję+ 250zł za wysyłkę. Hahaha

tweenie dobre sobie:-D napisałaś tej kobiecie, że orientowałaś się na poczcie i znasz ceny paczek?

tak czy siak 250 zl za tyle ciuszkow to nie wychodzi tak drogo :p no ale jakbys mogla je miec za zlotowke to byloby bosko :) poza tym w aukcji nie bylo podane jaki koszt przesylki wiec na nic sie nie zgadzalas i mozesz wkazdej chwili zrezygnowac z aukcji przez przesylke

w życiu nie zapłacę takiej kasy za wysyłkę... To ja płacę za nią, więc ja decyduję, kto ma mi ją dostarczyć. Rozumiem, że gdybym chciała samolotem przez Chiny, to pani mogłaby protestować, ale tak...

reklama
nie, no oczywiste jest, że baba chce sobie odbić to, że tweenie wylicytowała za 1 zł i jakos musi to sobie teraz odrobić:no:

Do góry