reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
ewelad ja mam takie samo podejście do prania jak i ty
tweenie napisz od razu do allegro, nie czekaj
dzamena a ja właśnie zakładałam że będę prać w lovell - naprawdę uczula??
jedyneczka a c to znaczy że jelp ma lepsze opinie??? I jeśli tak to w czym prać proszek czy płyn???
aneta nie bardzo wiem o które ci chodzi buteli co znaczy wąskie??? Jak wkleisz to ci mogę napisac które moja koleżanka stosuje przy noworodku
vanilka oświeciłaś mnie, bo jakoś zapomniałam, że dziecku coś by się przydało do wózka i jakoś nie myślałam o pościeli hmmmm
agatha a jaką nianię kupujesz z monitorem oddechu, czy bez jakiej firmy??
cynamonka zgadzam się maskotki to prezent hmmmmmm bardzo kiepski

Przede mną długaśne zakupy, najpierw lista a potem będę zadawała wam miliony pytań

Vanilka, perla dzięki za podpowiedz, sprawdzilam i podobnie jak u nas, więc nie będę koleżance gitary zawracać:-)

tiffi na forach czytałam że ponoć lovela uczula - choć było to pisane w sensie właśnie "ponoć ", że gdzieś ktoś mówił np. znajoma. A o jelpie nie czytałam chyba ani jednej opinii że uczulił kogokolwiek stąd mój dylemat:sorry2: może pozostane przy sprawdzonej przezemnie loveli, nie wiem już sama:-p mój M by zdechł ze śmiechu wiedząc jakie mam dylematy :-D dobrze że tu możemy swobodnie dzielić się naszą głęboka wiedzą i niewiedzą :-D

no ja mam to samo-dylemat pralniczy:-) już się zecydowałam,że jelp, to poczytałąm, że dzidziuś super, agatha też tak pisała i znowu jestem jedną wielką proszkową rozterką:-) a jutro jadę proszek kupić i to z D, więc nie mogę sobie pozwolić na ekstrawagancję i wyjść ze sklepu jako ostatni klient:-D w ogóle to chyba kupię małe opakowanie, bo jak zapodam duże i się okaże, że uczula, to co mi po nim?

mysza ja obecnie używam dla synka pieluch bella happy-i jestem bardzo zadowolona, ale jak był malutki to był na pampersiakach pampersa:tak:
co do prania, ja Piotrusia rzeczy prałam od początku w loveli...jego nie uczulała...a po 3 miesiącach zmieszałam lovele z naszym proszkiem i tak stopniowo przeszliśmy na normalny proszek...teraz zrobię tak samo:tak: mam nadzieje, że znowu się sprawdzi:tak:

reklama
Kochane mozliwe ze takie pytanie juz padlo ale jakich termometrow bedziecie uzywac dla waszych dzieci; zwykłych, tych podczerwień, czy jeszcze innych.

Do góry