reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
mam taki sam :) Tylko kupowałam u sprzedawcy w Polsce, więc szybko przyszedł
Mój sprzedawca też niby z polski, ale jak przyszło co do czego, to okazało się, że sprowadza te rzeczy z anglii i musiałam czekać. A dostałaś paragon do tego laktatora? B ja po upomnieniu się dostałam mailem jakąś angielską pseudo-fakturę, na podstawie której, jakby coś, mogę podobno reklamować u polskiego dystrybutora. Za bardzo w tę możliwość nie wierzę, ale cóż...

zakupki.jpg
a to moje dzisiejsze zakupy.
wszystko w Tk Maxx- staniki za 60 i 30 złotych, z czego jeden "przyszlosciowy" na wypadek karmienia i ogromnego biustu. - wlasnie sie doczytalam, ze ten za 60 zlotych jest firmy Fayreform, czyli cena super!

pizamka za 70- fajna, bo dosc dopasowana, z duzym dekoltem- wiec do karmienia jak znalazl. no i bez dzieciznnych aplikacji typu zabki i owieczki (takie jak na moich koszulkach;)

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj spędziłam prawie 4 godz w kolejce do gin :baffled: po dwóch godzinach zwątpiłam i wyskoczyłam do warzywniaka po jabłko, wróciłam oczywiście z nieco większymi zakupami :sorry2: kilka rzeczy dla mnie, kilka dla Florusia :-)

łączny koszt zakupów - 39,5zł, wszystko w super stanie, jak nówki właściwie :-p

DSCF6581.jpgDSCF6580.jpgDSCF6577.JPGDSCF6583.JPGDSCF6576.jpgDSCF6578.jpg

bardzo fajne ubranka!!

ja jeszcze dodam, ze weszlam po pierwsze kosmetyki dla maluszka- za oliwkę, 2 mydelka (z czego jedno oilatum), krem dla dziecka, dla mnie na rozstępy i na brodawki (ziajka), sudokrem, malą paczkę pieluszek newborn, 4 paczki wilgotnych chusteczek, podklady, patyczki wydalam prawie 180 zlotych. aaaaaaa!
chyba jako prezent dla dzidzi bede prosic ludzi o przynoszenie pieluch!!

młoda mamuśka ta zielona tuniczka jest boska!Uwielbiam zielny :-D

Chyba będę musiała się wybrać na zakupy do lumpka.Tyle fajnych ciuszków znajdujecie to może i mi uda się wyhaczyć coś ciekawego ;-)

Sasanka mam pytanie do Ciebie:tak mi się zdaję,że Ty kupiłaś taka kołderkę z poduszką Disneya -szukam takiej kołderki wszędzie i nie ma ,może masz jakiegoś linka gdzie ja bym mogła to kupic-wiem,że ona dosyć droga była, ale właśnie mi zależy żeby była to kołdra bez poszewki.

Ja kupilam caly komplet poscieli z kubusiem samej kolderki nie ma

KUBUS PUCHATEK 4CZ !Z KOLDERKA DO LOZECZKA POSCIEL (1033421585) - Aukcje internetowe Allegro

Walmart.com: Disney - Pooh Sweetest Hunny 4-Piece Crib Bedding Set: Bedding & Decor

ja mam dokladnie ta

Walmart.com: Disney Baby - Pooh's Playful Day 4-Piece Pooh Bedding Set: Bedding & Decor

reklama
No fajna pościel, ale zupełnie nie polskie wymiary :) No i poliester :( Maluszek się może pod tym pocić niestety :(

Wymiary sa inne ale to nie szkodzi bo mi krawcowa z 3 przescieradel ktore kupilam zrobi dwa a kolderka jest w sam raz

w dotyku jest bardzo fajna i mila

wydaje mi sie ze na kolyske w sam raz ta posciel

Do góry