reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
mysza i masz racje z drzwiami, ja pytam bo jestem z branży:-) lepiej choć gładsze i mniej udziwnione ale porządne.Poza gerdą polecam drzwi wejściowe z porty albo pol-skone;-)

kama śliczny kącik, taki wesoły:tak: i bluzie fajne;-)

Jedyneczka - jak słyszę drzwi to już mi słabo. Boję się tych firm co rozdają ulotki gdzie rzekomo montaż gratis. Znalazłam na allegro gerdę TT z montażem za 1400 zł, ale nie podobają mi się, chciałabym jakieś proste. Wewnętrzne drzwi brałam właśnie z pol-skone, ale ceny zewnętrznych z tej firmy mnie przerażają... Mam jeszcze jakieś 10 dni to przemyślę sprawę. Najbardziej mnie cieszy fakt, że jakie by nie były, teściowa nie będzie miała kluczy :-D

reklama
Kama ależ ładne łóżeczko i cały kącik :))I te bluzeczki też super-będziesz w nich kwitnąco wyglądała!

Do góry