reklama
ewelad
Fanka BB :)
Aha no to spoko ;-) Trzeba będzie się orientować w hipermarketach :-)asieńka ostatnio non stop są promocje pampersów w Realu czy Tesco, 135szt. za80-85zł, tak jak pisała aisim..
ewelad
Fanka BB :)
Ewcik ja kupiłam 0-6 mscy, były też inne rozmiary i kolory, dla chłopca np. biały w groszki pastelowe-żółte, zielone, niebieskie, biały z samochodzikami i ... nie pamiętam, jeszcze ze dwa wzory, ale chyba już bardziej dla dziewczynki:-)
ja też juz zakupiłam wczoraj łóżeczko,posciel, materacyk itp,ale to kosztuje wszystko,ponad 500zł zapłaciliśmy i to już ze zniżką, tzn moja mama fundowała, ale ceny niezłe pościel drozsza niz do dorosłych i wogóle
zapłaciłam zaliczke i poczeka to na nas w sklepie w magazynie i odbierzemy tak za miesiac, po remoncie, i potem się tez dokupi wanienke,przewijak,kosmetyki i inne pierdułki
zapłaciłam zaliczke i poczeka to na nas w sklepie w magazynie i odbierzemy tak za miesiac, po remoncie, i potem się tez dokupi wanienke,przewijak,kosmetyki i inne pierdułki
Anetka to poszalałaś wczoraj!! Widzisz ale jeden problem z głowy i wozek zamówiony i łózeczko!! Już nie musisz sobie tym głowy zaprzątać!
A ja zakupiłam na allegro kocyki z firmy bobas. W czoraj przyszły i szczerze polecam. Milusie takie i mięciutkie. A cena przystępna.
Niemowlęcy Kocyk Mikrofibra BOBAS 76x102 P.1 (1003274533) - Aukcje internetowe Allegro
A ja zakupiłam na allegro kocyki z firmy bobas. W czoraj przyszły i szczerze polecam. Milusie takie i mięciutkie. A cena przystępna.
Niemowlęcy Kocyk Mikrofibra BOBAS 76x102 P.1 (1003274533) - Aukcje internetowe Allegro
reklama