reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
ja pościeli nie kupuję-prześcieradełko, mam dwa kocyki, rożek (jako cośużyję w formie kołderki) i dwa śpiworki, dokupię najwyżej bliżej zimy:-)

a to śpiworek z tesco, przecena z 56 na 16,80, 100% bawełna, tylko taka sztywniejsza,pościelowa (drugi będę mieć mieciutki), może kogoś zainteresuje:-)

DSC01765.jpg

DSC01766.jpg

Ewcik ja kupiłam 0-6 mscy, były też inne rozmiary i kolory, dla chłopca np. biały w groszki pastelowe-żółte, zielone, niebieskie, biały z samochodzikami i ... nie pamiętam, jeszcze ze dwa wzory, ale chyba już bardziej dla dziewczynki:-)

ja też juz zakupiłam wczoraj łóżeczko,posciel, materacyk itp,ale to kosztuje wszystko,ponad 500zł zapłaciliśmy i to już ze zniżką, tzn moja mama fundowała, ale ceny niezłe:szok: pościel drozsza niz do dorosłych i wogóle
zapłaciłam zaliczke i poczeka to na nas w sklepie w magazynie i odbierzemy tak za miesiac, po remoncie, i potem się tez dokupi wanienke,przewijak,kosmetyki i inne pierdułki :)

reklama
ja mam może z 2 body, 3 pajace, 1 śpioch w rozmiarze 56 a resztę 62 i właśnie też się zastanawiam czy więcej tych małych nie dokupić.

Do góry