reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

JA za to podpisuję się pod tą wypowiedzią obyma ręcoma, bo też jestem zwolennikiem "przetrwania"kilku bolesnych dni :)

Kropa- śliczne ubranka. Ja właśnie zaraz śmigam po ostatnie zamówione rampersiki i sukienki i chyba na pierwsze 3 miechy mam wszystko z ciuszków (a nawet więcej) a.. jeszcze bodziaczki na krótki rękawek się przydadzą... i jakiś sweterek... Może napad na tesco zrobię- widziałam tam tak sliczne ubranka, ze aż M musiał mnie odciągac siłą :p

Emih, ja z bodziakami i pajacami w większej rozmiarówce zaczekam na promocje w Mothercare - za niewielkie pieniądze można kupić dobrej jakości ubranka :) Ale jak dla mnie to musi być -50%, bo normalnie ceny mają wysokie :) A promocje jakoś od początku czerwca powinny być :) Kilka bodziaków zakupiłam właśnie w Tesco i Pepco, z krótkim rękawkiem mam najwięcej :)

reklama
mój M dziś przytargał do domu lezaczek-hustawkę, nie wiem jak to nazwać, kolezanka z pracy mu pożyczyła, fajny jest, elektryczny,melodyjki ma, i jest do niego daszek na którym są światełka, taki bajer

Zdjęcie0066.jpg

mój M dziś przytargał do domu lezaczek-hustawkę, nie wiem jak to nazwać, kolezanka z pracy mu pożyczyła, fajny jest, elektryczny,melodyjki ma, i jest do niego daszek na którym są światełka, taki bajer

Zobacz załącznik 239589

Wygląda kosmicznie :) Na początku nie wiedziałam, czy to zdjęcie nie jest do góry nogami :D

Wygląda kosmicznie :) Na początku nie wiedziałam, czy to zdjęcie nie jest do góry nogami :D

hihi no wygląda kosmicznie, ale jest fajny,można oparcie obniżyć zeby mały lezał sobie,jak na tym zdjeciu, wogóle to on jest tylko do ok 6 miesiąca, na allegro kosztuja 250zł,nie dałabym tyle kasy tylko na pół roku,ale jak kolezanka chciała pożyczyć to M brał :))

Zdjęcie0067.jpg

Dziewczyny z zakupami pełne szaleństwo widzę!! Fajnie Anetko bardzo kosmiczny ten leżaczek bujaczek, ale ważne ze funkcjonalny i napewno się przyda.
Buterfly88 - widzę że Ty już w pełni przygotowana na przyjście malucha - fajnie!
Agatha - byłam w Kappahal ale niestety u nas nic w przystępnych cenach nie znalazłam!! MOże w Łodzi tylko takie promocje i obniżki!

Dziewczyny ponawiam moje pytanie o nianie - korzystał ktos z takiej moze Elektroniczna niania lampka pozytywka NOWOŚĆ HIT (995283003) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
bo cena dość atrakcyjna i duzo opcji!!

Wczoraj zamówiłam wózeczek.Lekki,stabilny,prowadziłam w terenie,bo znajoma ma taki i jest ok.Ze względu na brak w domku miejsca musiał być taki mniejszy:)http://zakupy.onet.pl/7600169-wozek-gleboko-spacerowy-viking,oferta.html
kolor niebiesko-błękitny

Ubranek też pokupowałam i podostawałam ale coś nie mogę ich wrzucić na kompa:(
Wczoraj kupiłam też małemu śliczne,słodziutkie buciczki:)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry