reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

JA za to podpisuję się pod tą wypowiedzią obyma ręcoma, bo też jestem zwolennikiem "przetrwania"kilku bolesnych dni :)

Kropa- śliczne ubranka. Ja właśnie zaraz śmigam po ostatnie zamówione rampersiki i sukienki i chyba na pierwsze 3 miechy mam wszystko z ciuszków (a nawet więcej) a.. jeszcze bodziaczki na krótki rękawek się przydadzą... i jakiś sweterek... Może napad na tesco zrobię- widziałam tam tak sliczne ubranka, ze aż M musiał mnie odciągac siłą :p

Emih, ja z bodziakami i pajacami w większej rozmiarówce zaczekam na promocje w Mothercare - za niewielkie pieniądze można kupić dobrej jakości ubranka :) Ale jak dla mnie to musi być -50%, bo normalnie ceny mają wysokie :) A promocje jakoś od początku czerwca powinny być :) Kilka bodziaków zakupiłam właśnie w Tesco i Pepco, z krótkim rękawkiem mam najwięcej :)

reklama
mój M dziś przytargał do domu lezaczek-hustawkę, nie wiem jak to nazwać, kolezanka z pracy mu pożyczyła, fajny jest, elektryczny,melodyjki ma, i jest do niego daszek na którym są światełka, taki bajer

Zdjęcie0066.jpg

mój M dziś przytargał do domu lezaczek-hustawkę, nie wiem jak to nazwać, kolezanka z pracy mu pożyczyła, fajny jest, elektryczny,melodyjki ma, i jest do niego daszek na którym są światełka, taki bajer

Zobacz załącznik 239589

Wygląda kosmicznie :) Na początku nie wiedziałam, czy to zdjęcie nie jest do góry nogami :D

Wygląda kosmicznie :) Na początku nie wiedziałam, czy to zdjęcie nie jest do góry nogami :D

hihi no wygląda kosmicznie, ale jest fajny,można oparcie obniżyć zeby mały lezał sobie,jak na tym zdjeciu, wogóle to on jest tylko do ok 6 miesiąca, na allegro kosztuja 250zł,nie dałabym tyle kasy tylko na pół roku,ale jak kolezanka chciała pożyczyć to M brał :))

Zdjęcie0067.jpg

Dziewczyny z zakupami pełne szaleństwo widzę!! Fajnie Anetko bardzo kosmiczny ten leżaczek bujaczek, ale ważne ze funkcjonalny i napewno się przyda.
Buterfly88 - widzę że Ty już w pełni przygotowana na przyjście malucha - fajnie!
Agatha - byłam w Kappahal ale niestety u nas nic w przystępnych cenach nie znalazłam!! MOże w Łodzi tylko takie promocje i obniżki!

Dziewczyny ponawiam moje pytanie o nianie - korzystał ktos z takiej moze Elektroniczna niania lampka pozytywka NOWOŚĆ HIT (995283003) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
bo cena dość atrakcyjna i duzo opcji!!

Wczoraj zamówiłam wózeczek.Lekki,stabilny,prowadziłam w terenie,bo znajoma ma taki i jest ok.Ze względu na brak w domku miejsca musiał być taki mniejszy:)http://zakupy.onet.pl/7600169-wozek-gleboko-spacerowy-viking,oferta.html
kolor niebiesko-błękitny

Ubranek też pokupowałam i podostawałam ale coś nie mogę ich wrzucić na kompa:(
Wczoraj kupiłam też małemu śliczne,słodziutkie buciczki:)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry