reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

kropka bardzo podoba mi się ten śpiworek- mogę prosić linka? jaki rozmiar zakupiłaś?:-)
Ewcik, ja kupowałąm u nich:
ŚPIWOREK kombinezon DWUSTRONNY do spania 62-68 (999039843) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko ja mam kolor, którego już nie ma w tej chwili - taki beżowy. Jest śliczny, bardzo dobrze wykonany, idealny na lato - bałam się, że będzie za ciepły, ale jest ok - no i przede wszystkim niedrogi. Mam też Feretti (kupiłam na wyprzedaży), ale z tego jestem bardziej zadowolona - Feretti ma zamek na środku z przodu i jeśli dziecko będzie spało na brzuszku, Feretti okaże się bezużyteczny. Ten ma tylko dwa zatrzaski z boczku :) Z tą dwustronnością to raczej nie wypali, bo przynajmniej w moim po przewróceniu nie da się zapiąć śpiworka (zatrzaski nie są dwustronne), chociaż wykonany jest ładnie z obu stron, przewracałam :) Rozmiar jak w aukcji, bo jeśli ma być na lato, to większy nie jest potrzebny na początek - oglądałam w sklepie jakiś inny w rozmiarze 100 i wydaje mi się, że noworodek by się w nim utopił :)

reklama
dzięki za wyczerpującą odpowiedź:-) ciągle zastanawiam się nad tym śpiworkiem-czy kupować czy nie, czy wystarczy tylko kocyk...bo w sumie dzidzia szybko z tego wyrośnie.. no nie wiem..

a mam jeszcze pytanko-chcę kupić termometr dla dziecka- wiem, ze były kiedyś wklejane jakies linki, ale nie mogę ich znaleźć-możecie raz jeszcze pokazać, które termometry kupiłyście/kupujecie?

Ostatnia edycja:
ewcik- ja spiworka chyba nie kupuje, w lato bedzie cieplo wiec pieluszka pod glowke i kocykiem przykryje, a mam i gruby i cienki, wiec oki, Na zime mam kolderke, wiec ja chyba spiworek odpuszczam!

aisim
- ja chyba tez w koncu olilatum kupie, ale kosmetyki kompletowac zaczne w maju albo czerwcu.

Atabe, śliczna pościel,
A poza tym ostatnio nie napisałam, ale te wylicytowane przez ciebie piękne i tanie ciuszki- BOMBA!

no cena powalająca. z tego co wyczytałam to na razie dostepne to jest tylko w Skandynawii i u mnie kosztuje prawie 200 zł:szok: za butelke i 6 wkładów. musze sie przejsc do sklepu i to sprawdzić "organoleptycznie" czyli po prostu sobie pomacać, bo mnie sie to nawet spodobało.

reklama
Do góry