reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
atabe sliczne, tez by mi do pokoiku pasowało:-)miałam baldachim z Emi i raz dwa go sciągałam bo niepraktyczne to było dla mnie przy wyjmowaniu małej gdy na drugim końcu łóżeczka leżał przewijak a teraz z braku miejsca też tak będę miała.

Kropa świetny ten komplecik dziadkowie się rozczulą. Podasz link??

Pewnie :) KOMPLET Kaftanik śpioszki kolorki BAWEŁNA r.62 (1001799490) - Aukcje internetowe Allegro Tylko oni zmieniają wzorki co jakiś czas, jak ja kupowałam, był jeszcze komplecik "Mój tatuś jest debeściak" np. :)

kropa fajowe zakupki i te pościele ładniutkie:tak:

Ja zamierzam kupić ten komplet "owieczki ecri" a na zmiane sama posciel "serduszka w fiolecie" żeby tak do ochraniacza ciut pasowało.

MAMO-TATO 2-el POŚCIEL - 90x120 - NOWE WZORY !!! (990362612) - Aukcje internetowe Allegro

# MAMO-TATO 6-el POŚCIEL - 90x120 - 65 WZORÓW (990361993) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba że w sklepie coś upatrze jeszcze ładniejszego:-p

Bardzo ładne :) Tylko ja mam typowy rozmiar - 135x100, a ta jakaś mniejsza :)

a nam rodzice zafundowali taką pościel *BABY-RAJ*13el ekskl 135x100-WOAL- PROMOCJA!!! (993665277) - Aukcje internetowe Allegro
wzór serduszka czekoladowe. Tylko baldachimu nie chciałam;-)i mam bez.

Super pościel :) Ja mam wypełnienie oddzielnie, ochraniaczy i baldachimu nie potrzebuję - łóżeczko turystyczne, rożka na lato nie chcę - zostają trzy elementy w zasadzie: poszewka na poduszkę, na kołderkę i prześcieradełko :) Dlatego poluję na zestawy od razu z prześcieradłem, ta fioletowa czy niebieska, do któej link podawałam, z prześcieradłem kosztuje 68 zł :)

a mi dziś doszedł fotelik w końcu:) troche miałam pierta czy faktycznie pasuje do mojego stelarza ale tak to jest jak sie baba w ciąży weźmie za coś bez instrukcji obsługi. w końcu przyszedł wybawiciel (mąż) i raz dwa wszystko poskładał do kupy i działa:)
polecam fotelik romer baby safe plus jakby ktoś był cikaw opinii, bardzo leciutki (połowę lżejszy tak na oko od mojego poprzedniego bebe confort) i w testach dobrze stoi. może sie skuszę i jeszcze wyszperam baze do niego...

a wasze zakupy rewelacja:) az żałuję że mam już wszystko bo chętnie bym sie skusiła na pare drobiazgów:)

kusska też go chciałam, ale M się nie podobał. Przypiął go do fotela pokazowego, parę razy szarpnął i fotelik spadł z fotela :/ A z testów czytałam, że ma najlepsze opinie.

reklama
Do góry