reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
atabe sliczne, tez by mi do pokoiku pasowało:-)miałam baldachim z Emi i raz dwa go sciągałam bo niepraktyczne to było dla mnie przy wyjmowaniu małej gdy na drugim końcu łóżeczka leżał przewijak a teraz z braku miejsca też tak będę miała.

Kropa świetny ten komplecik dziadkowie się rozczulą. Podasz link??

Pewnie :) KOMPLET Kaftanik śpioszki kolorki BAWEŁNA r.62 (1001799490) - Aukcje internetowe Allegro Tylko oni zmieniają wzorki co jakiś czas, jak ja kupowałam, był jeszcze komplecik "Mój tatuś jest debeściak" np. :)

kropa fajowe zakupki i te pościele ładniutkie:tak:

Ja zamierzam kupić ten komplet "owieczki ecri" a na zmiane sama posciel "serduszka w fiolecie" żeby tak do ochraniacza ciut pasowało.

MAMO-TATO 2-el POŚCIEL - 90x120 - NOWE WZORY !!! (990362612) - Aukcje internetowe Allegro

# MAMO-TATO 6-el POŚCIEL - 90x120 - 65 WZORÓW (990361993) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba że w sklepie coś upatrze jeszcze ładniejszego:-p

Bardzo ładne :) Tylko ja mam typowy rozmiar - 135x100, a ta jakaś mniejsza :)

a nam rodzice zafundowali taką pościel *BABY-RAJ*13el ekskl 135x100-WOAL- PROMOCJA!!! (993665277) - Aukcje internetowe Allegro
wzór serduszka czekoladowe. Tylko baldachimu nie chciałam;-)i mam bez.

Super pościel :) Ja mam wypełnienie oddzielnie, ochraniaczy i baldachimu nie potrzebuję - łóżeczko turystyczne, rożka na lato nie chcę - zostają trzy elementy w zasadzie: poszewka na poduszkę, na kołderkę i prześcieradełko :) Dlatego poluję na zestawy od razu z prześcieradłem, ta fioletowa czy niebieska, do któej link podawałam, z prześcieradłem kosztuje 68 zł :)

a mi dziś doszedł fotelik w końcu:) troche miałam pierta czy faktycznie pasuje do mojego stelarza ale tak to jest jak sie baba w ciąży weźmie za coś bez instrukcji obsługi. w końcu przyszedł wybawiciel (mąż) i raz dwa wszystko poskładał do kupy i działa:)
polecam fotelik romer baby safe plus jakby ktoś był cikaw opinii, bardzo leciutki (połowę lżejszy tak na oko od mojego poprzedniego bebe confort) i w testach dobrze stoi. może sie skuszę i jeszcze wyszperam baze do niego...

a wasze zakupy rewelacja:) az żałuję że mam już wszystko bo chętnie bym sie skusiła na pare drobiazgów:)

kusska też go chciałam, ale M się nie podobał. Przypiął go do fotela pokazowego, parę razy szarpnął i fotelik spadł z fotela :/ A z testów czytałam, że ma najlepsze opinie.

reklama
Do góry