reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Tweenie się wypierze i będzie dobrze!! Ważne że jakościowo ok!! A Ty zdaje się kupowałaś z mamo i tato prawda!!
Ja właśnie też z tej firmy i jestem zadowolona!!

A powiedzcie czy kupujecie jakąś pościel do wózka?? Bo mama ostatnio mnie o to zapytała, ze chce kupić bo fajną widziała ale czy to potrzebne?? Będzie lato to pielucha wystarczy lub kocyk, a podusia to chyba zbędna!! Jak sadzicie?

Kupiłam dziś w promocji w carrefour chusteczki pampers sensitive pakowane po 4 paczki + 2 gratis za 24,99 chyba się opłacało bo paczka 63 szt wychodzi niecałe 5 zł.
a pieluszki to na oczatek jakie te new born?? Jakie frirmy je produkuja pampers i huggis (nie wiem jak sie pisze) tylko?

reklama
A powiedzcie czy kupujecie jakąś pościel do wózka?? Bo mama ostatnio mnie o to zapytała, ze chce kupić bo fajną widziała ale czy to potrzebne?? Będzie lato to pielucha wystarczy lub kocyk, a podusia to chyba zbędna!! Jak sadzicie?

Ja zakupiłam pościel do wózka na allegro, bo bardzo mi się spodobała :)
POŚCIEL do WÓZKA - 4 elementowa z APLIKACJĄ (992332338) - Aukcje internetowe Allegro
Cena groszowa, poszewki dodatkowe 22 zł. Jak lato będzie chłodne, to się może przydać, albo jesienią. No i na wyjazdy nie bedę normalnej brała, tylko tę malutką z wózeczka :)

1 011.jpg1 012.jpg1 014.jpg1 015.jpg1 016.jpg1 017.jpg1 018.jpg1 019.jpgwitam
dziś to i ja podzielę się ze swoimi "łupami" :
Zobacz załącznik 236800Zobacz załącznik 236799Zobacz załącznik 236798Zobacz załącznik 236801Zobacz załącznik 236797Zobacz załącznik 236796Zobacz załącznik 236795
Zobacz załącznik 236794

do tego mam jeszcze 5 szt pieluch tetrowych i na tym się kończą moje dotychczasowe osiągnięcia zakupowe... chociaż muszę się pochwalić, że dziś zamówiliśmy już wózek, fotelik samochodowy i łóżeczko - mamy czekać ok 4 tygodni... ale myżlę ,że może cześć tych rzeczy będzie wcześniej.
a teraz siedzę intensywnie nad listą co jeszcze nalezy kupić i w jakich ilościach... może uda mi się po weekendzie podjechać na szpital i porozmawiać z położną co tam będzie potrzebne a co zapewnia szpital...

kurcze ale ten czas szybko leci...
pencil.png

Ostatnia edycja:
witam
dziś to i ja podzielę się ze swoimi "łupami" :
Zobacz załącznik 236801Zobacz załącznik 236800Zobacz załącznik 236799Zobacz załącznik 236798Zobacz załącznik 236797Zobacz załącznik 236796Zobacz załącznik 236795
Zobacz załącznik 236794

Nie mozna otworzyc tych zalacznikow A-ASIA :) musisz wkleic ponownie

do tego mam jeszcze 5 szt pieluch tetrowych i na tym się kończą moje dotychczasowe osiągnięcia zakupowe... chociaż muszę się pochwalić, że dziś zamówiliśmy już wózek, fotelik samochodowy i łóżeczko - mamy czekać ok 4 tygodni... ale myżlę ,że może cześć tych rzeczy będzie wcześniej.
a teraz siedzę intensywnie nad listą co jeszcze nalezy kupić i w jakich ilościach... może uda mi się po weekendzie podjechać na szpital i porozmawiać z położną co tam będzie potrzebne a co zapewnia szpital...

kurcze ale ten czas szybko leci...

Nie mozna otworzyc tych zalacznikow A-ASIA :) musisz wkleic ponownie

kurcze... próbuję dodawać ale mi to nie wychodzi... cały czas wyślwietla się jako załącznik a nie jako miniaturka...
podpowiedźcie jak to dodać...

UDAŁO SIĘ !!!! edytowałam posta:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry