reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Tweenie się wypierze i będzie dobrze!! Ważne że jakościowo ok!! A Ty zdaje się kupowałaś z mamo i tato prawda!!
Ja właśnie też z tej firmy i jestem zadowolona!!

A powiedzcie czy kupujecie jakąś pościel do wózka?? Bo mama ostatnio mnie o to zapytała, ze chce kupić bo fajną widziała ale czy to potrzebne?? Będzie lato to pielucha wystarczy lub kocyk, a podusia to chyba zbędna!! Jak sadzicie?

Kupiłam dziś w promocji w carrefour chusteczki pampers sensitive pakowane po 4 paczki + 2 gratis za 24,99 chyba się opłacało bo paczka 63 szt wychodzi niecałe 5 zł.
a pieluszki to na oczatek jakie te new born?? Jakie frirmy je produkuja pampers i huggis (nie wiem jak sie pisze) tylko?

reklama
A powiedzcie czy kupujecie jakąś pościel do wózka?? Bo mama ostatnio mnie o to zapytała, ze chce kupić bo fajną widziała ale czy to potrzebne?? Będzie lato to pielucha wystarczy lub kocyk, a podusia to chyba zbędna!! Jak sadzicie?

Ja zakupiłam pościel do wózka na allegro, bo bardzo mi się spodobała :)
POŚCIEL do WÓZKA - 4 elementowa z APLIKACJĄ (992332338) - Aukcje internetowe Allegro
Cena groszowa, poszewki dodatkowe 22 zł. Jak lato będzie chłodne, to się może przydać, albo jesienią. No i na wyjazdy nie bedę normalnej brała, tylko tę malutką z wózeczka :)

1 011.jpg1 012.jpg1 014.jpg1 015.jpg1 016.jpg1 017.jpg1 018.jpg1 019.jpgwitam
dziś to i ja podzielę się ze swoimi "łupami" :
Zobacz załącznik 236800Zobacz załącznik 236799Zobacz załącznik 236798Zobacz załącznik 236801Zobacz załącznik 236797Zobacz załącznik 236796Zobacz załącznik 236795
Zobacz załącznik 236794

do tego mam jeszcze 5 szt pieluch tetrowych i na tym się kończą moje dotychczasowe osiągnięcia zakupowe... chociaż muszę się pochwalić, że dziś zamówiliśmy już wózek, fotelik samochodowy i łóżeczko - mamy czekać ok 4 tygodni... ale myżlę ,że może cześć tych rzeczy będzie wcześniej.
a teraz siedzę intensywnie nad listą co jeszcze nalezy kupić i w jakich ilościach... może uda mi się po weekendzie podjechać na szpital i porozmawiać z położną co tam będzie potrzebne a co zapewnia szpital...

kurcze ale ten czas szybko leci...
pencil.png

Ostatnia edycja:
witam
dziś to i ja podzielę się ze swoimi "łupami" :
Zobacz załącznik 236801Zobacz załącznik 236800Zobacz załącznik 236799Zobacz załącznik 236798Zobacz załącznik 236797Zobacz załącznik 236796Zobacz załącznik 236795
Zobacz załącznik 236794

Nie mozna otworzyc tych zalacznikow A-ASIA :) musisz wkleic ponownie

do tego mam jeszcze 5 szt pieluch tetrowych i na tym się kończą moje dotychczasowe osiągnięcia zakupowe... chociaż muszę się pochwalić, że dziś zamówiliśmy już wózek, fotelik samochodowy i łóżeczko - mamy czekać ok 4 tygodni... ale myżlę ,że może cześć tych rzeczy będzie wcześniej.
a teraz siedzę intensywnie nad listą co jeszcze nalezy kupić i w jakich ilościach... może uda mi się po weekendzie podjechać na szpital i porozmawiać z położną co tam będzie potrzebne a co zapewnia szpital...

kurcze ale ten czas szybko leci...

Nie mozna otworzyc tych zalacznikow A-ASIA :) musisz wkleic ponownie

kurcze... próbuję dodawać ale mi to nie wychodzi... cały czas wyślwietla się jako załącznik a nie jako miniaturka...
podpowiedźcie jak to dodać...

UDAŁO SIĘ !!!! edytowałam posta:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry