reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

A ja jestem na etapie wybierania pościeli widzę, że tutaj dużo osób ma firmy tato mamo. A czy może ktoś ma firmy amy lub feretti lub drewex?? albo jeszcze jakaś inna godna polecenia. Jakieś opinie, jak w dotyku materiał czy sztywny nie jest?

reklama
agatha bodziaki słodziuchne:-)
tweenie ja włąsnie z promon kupuję, bo tylko u nich mi się wzory podobają, bo ja dziwna jestem:-)

cynamonka, znam osoby które korzystały z takiego pasa. Nie znam firmy, ale były zachwycone. Podobno bardzo pomaga na bóle kręgosłupa i w ogóle tak lżej się robi z nim:-)

A właśnie jak jest z tą pościelą. Bo ja się w sumie trochę boje kupić na Allegro. Jednak często można trafić na chińskie produkty - sztywne, śmierdzące farbą, tracące kolor po jednym praniu. Raczej nie będę kupować pościeli za 150-200 zł za komplet, bo to lekka przesada, ale czy któraś może coś godnego z dobrej bawełny i bezpiecznego dla dziecka "nie chińskiego" polecić?

reklama
Do góry