reklama
kropa501
Fanka BB :)
Dziewczyny, jak już pisałam szukam łóżeczka turystycznego, ale nie chce wydawać na nie majątku, bo w domu na co dzień będę miała drewniane, to turystyczne to na różne wyjazdy, do dziadków i takie tam;-)
znalazłam takie, wydaje się fajne, a co wy o nim myślicie?
ANGIELSKIE LOZECZKO TURYSTYCZNE BABYSTAR +2GRATISY (979843955) - Aukcje internetowe Allegro
Ma wszystko, czego szukałam w takim łóżeczku: pałąk z zabawkami, odpinany bok, półeczkę na akcesoria i sensowny przewijak, więc chyba ok Ciekawe, jak jakość wykonania -ale jeśli nie jest to jako łóżeczko dzienne, to nie ma pewnie za bardzo znaczenia Karuzelka pewnie nie do zamontowania, ale za to pieska dostałam podobnego i fajnie świeci (bo melodyjki to jak z radzieckiego dzwonka do drzwi )
tu dla tych co mysla o chuscie Uwaga na chusty do noszenia niemowląt - www.mamazone.pl - ja chyba sie wstrzymam do momentu gdy Pola sama glowke bedzie utrzymywala!
RESERVED SUKIENKA SEXI NA LATO r. 36 (982016933) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy dokładnie taką kupiłam nie lubię ani różu, ani kwiatków, ale na jedno lato będzie w sam raz
M
madzik1980
Gość
Tweenie super ta sukienka-przejdę sie jutro do Reserved
M
madzik1980
Gość
Zobacz załącznik 234732Zobacz załącznik 234731O to kącik małej-jeszcze dużo dodatków dojdzie, nie mielismy pola do popisu bo to jest bardzo malutki pokój
reklama