reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

atabe widziałam to wyrko na allegro i bardzo mi przypadło do gustu, tylko u mnie będzie turystyczne jako główne i w tym kolory mie nie bardzom odpowiadają:-)

reklama
Dziewczyny, jak już pisałam szukam łóżeczka turystycznego, ale nie chce wydawać na nie majątku, bo w domu na co dzień będę miała drewniane, to turystyczne to na różne wyjazdy, do dziadków i takie tam;-)
znalazłam takie, wydaje się fajne, a co wy o nim myślicie?
ANGIELSKIE LOZECZKO TURYSTYCZNE BABYSTAR +2GRATISY (979843955) - Aukcje internetowe Allegro

Ma wszystko, czego szukałam w takim łóżeczku: pałąk z zabawkami, odpinany bok, półeczkę na akcesoria i sensowny przewijak, więc chyba ok :) Ciekawe, jak jakość wykonania -ale jeśli nie jest to jako łóżeczko dzienne, to nie ma pewnie za bardzo znaczenia :) Karuzelka pewnie nie do zamontowania, ale za to pieska dostałam podobnego i fajnie świeci (bo melodyjki to jak z radzieckiego dzwonka do drzwi ;) ) :)

tweenie jak nie lubię różu i kwiatków też nie bardzo, to super t kiecka-nie gamoniowata, tylko sexy:-) sama bym zapodała taką:-)

reklama
Do góry