bo znając moje możliwości, to wszystko będzie zachlapane. A tak włożę sobie pod tyłek i nie będę się stresować, że m kapie, czy coś. A jak nie będą mi potrzebne, to się i tak przy dziecku przydadzą, do łóżeczka, czy do przewijania
reklama
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
hmmm ze mnie lało się dość solidnie (mocniej niż przy moich obfitych okresach..) ale nic nie pobrudziłam :-) dlatego nie wiem... ja tam kupię tylko to co w linku
perla2212
Fanka BB :)
dobrze prawisz!butterfly a po to, że jak będzie się z nas lało jak z kranu, to podpaski poporodowe mogą nie wystarczyć, więc żeby nie brudzić co chwile przescieradła, podłoże sobie po dupkę podkład;-)
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Tweenie to pewnie się zdziwisz, ale pokrowiec na materac razem z tą gryką prałam w pralce! Moja bratowa pożyczyła mi taki materac z łóżeczkiem, ale że zaciążyła to musiałam oddać i kupić swój (na marginesie dodam, że wybór padł na kokos-pianka-kokos,jak dla mnie najlepszy), a ja jakoś nie potrafię oddać używanych, a nie odświeżonych rzeczy, więc zaczęłam szukać info na ten temat, no i na niejednym forum wyczytałam, że można prać w pralce. Zaryzykowałam i udało się , fakt, że całe pokrycie nabrało beżowego koloru od tej gryki, a podczas prania miałam wrażenie, że gotuję kaszę na obiad, no i schło ze 3 dni, ale efekt zadowalający, żadnych plam i zapach też wywietrzał podczas suszenia. Potem miałam drugi przypadek, gdy używane łóżeczko z materacem kupiliśmy nad jezioro do domku, od razu do pralki wrzuciłam pokrycie i było git .
To chyba indywidualna sprawa, jedne piszą, że 2 op, ja pisałam, że 10 kupię, mi do szpitala M. codziennie nową paczkę kupował, więc w samym szpitalu poszło ok. 30szt podpasko-pieluch, no i potem w domu nie lepiej, dopiero po tygodniu się poprawiło, ale właśnie ok. 10op. zużyłam, wiem, że niecała paczka mi została to dałam teściowej, bo ona jak ma @ to w nocy cała jest zalana, więc się cieszyła, że jej starczają ;-). Ja używałam bella pieluchy z linku ani_pestki, zdecydowanie polecam .
A podkłady na łóżko też kupię, bo podczas snu zdarzały się wpadki, więc lepiej kilka groszy wydać i spać spokojnie, niż mieć poplamione prześcieradło .
dziewczynki, jak myślicie, ile by trzeba kupić tych podkładów poporodowych, na których się leży, a ile tych mega wielkich poporodowych podpasek?
To chyba indywidualna sprawa, jedne piszą, że 2 op, ja pisałam, że 10 kupię, mi do szpitala M. codziennie nową paczkę kupował, więc w samym szpitalu poszło ok. 30szt podpasko-pieluch, no i potem w domu nie lepiej, dopiero po tygodniu się poprawiło, ale właśnie ok. 10op. zużyłam, wiem, że niecała paczka mi została to dałam teściowej, bo ona jak ma @ to w nocy cała jest zalana, więc się cieszyła, że jej starczają ;-). Ja używałam bella pieluchy z linku ani_pestki, zdecydowanie polecam .
A podkłady na łóżko też kupię, bo podczas snu zdarzały się wpadki, więc lepiej kilka groszy wydać i spać spokojnie, niż mieć poplamione prześcieradło .
hej :-)
jak już napisałam na głównym wątku pochwalę się moimi zdobyczami :-)
Po niedzieli powinnam mieć wszystko w domciu ;-)
Sukienka ogrodniczka princeska Ladybird 0-3 m (978864803) - Aukcje internetowe Allegro
Sukienki 5.10.15 rozmiar 68 i 74 POLECAM (978864712) - Aukcje internetowe Allegro
Sukieneczka na wiosnę 62 (982500510) - Aukcje internetowe Allegro
a to łóżeczko kupujemy :-)
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ + MATERAC GRYKA KOKOS (976570125) - Aukcje internetowe Allegro
Piekne sukieneczki
kropa501
Właśnie trafiłam na takie info:
Uwaga na trujące ubranka dla dzieci! Newsy mamazone.pl - www.mamazone.pl
Może któraś z Was zakupiła?
Uwaga na trujące ubranka dla dzieci! Newsy mamazone.pl - www.mamazone.pl
Może któraś z Was zakupiła?
atabe
Dziewczyny, jak już pisałam szukam łóżeczka turystycznego, ale nie chce wydawać na nie majątku, bo w domu na co dzień będę miała drewniane, to turystyczne to na różne wyjazdy, do dziadków i takie tam;-)
znalazłam takie, wydaje się fajne, a co wy o nim myślicie?
ANGIELSKIE LOZECZKO TURYSTYCZNE BABYSTAR +2GRATISY (979843955) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam takie, wydaje się fajne, a co wy o nim myślicie?
ANGIELSKIE LOZECZKO TURYSTYCZNE BABYSTAR +2GRATISY (979843955) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
atabe to łóżeczko jest naprawdę super :-) i cena przyzwoita.