reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
butterfly śliczne ciuszki :) Mam tylko uwagę co do materaca - jak się pokrowiec ściągnie, to gdzie zostaje warstwa gryki? Na materacu, czy na pokrowcu ściąganym? Ta druga opcja jest beznadziejna, bo jak to wyprać później... Ja właśnie utknęłam w tym punkcie, mam problem z materacem, żeby gryka zostawała. Coraz poważniej myślę o tym, że kupię kokos-pianka-kokos

lubię zabijać kliny :) Też zawsze chciałam taki, ale jak zaczęłam przeglądać te materace to mi ręce opadły. Jak mam wyprać pokrowiec skoro w nim jest gryka? Z materacami 120x60 i tak jest spokojnie, bo jest ich bardzo duży wybór, gorzej z tymi na 140cm...

lubię zabijać kliny :) Też zawsze chciałam taki, ale jak zaczęłam przeglądać te materace to mi ręce opadły. Jak mam wyprać pokrowiec skoro w nim jest gryka? Z materacami 120x60 i tak jest spokojnie, bo jest ich bardzo duży wybór, gorzej z tymi na 140cm...
tweenie, zobacz może tu: MATERACE Koło, Janpol, Hilding, MK Foam, Sembella, Schlaraffia - materace lateksowe, sprężynowe, stelaże, piankowe, kieszeniowe, kokosowe, Relaks My od nich zamawialiśmy, jeśli chodzi o lateksowe mieli najtaniej. W cenach innych się niestety nie orientuję :(

reklama
dziewczynki, jak myślicie, ile by trzeba kupić tych podkładów poporodowych, na których się leży, a ile tych mega wielkich poporodowych podpasek?

Do góry