reklama
Znalazlam u czerwcowek fajna stronke z matami uzywanymi i wiele innymi rzeczami naprawde warta zainteresowania
ceny mozna zobaczyc po zalogowaniu - czekam na link aktywacyjny
Szafka.pl - szafa każdej mamy
ceny mozna zobaczyc po zalogowaniu - czekam na link aktywacyjny
Szafka.pl - szafa każdej mamy
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
hej :-)
jak już napisałam na głównym wątku pochwalę się moimi zdobyczami :-)
Po niedzieli powinnam mieć wszystko w domciu ;-)
Sukienka ogrodniczka princeska Ladybird 0-3 m (978864803) - Aukcje internetowe Allegro
Sukienki 5.10.15 rozmiar 68 i 74 POLECAM (978864712) - Aukcje internetowe Allegro
Sukieneczka na wiosnę 62 (982500510) - Aukcje internetowe Allegro
a to łóżeczko kupujemy :-)
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ + MATERAC GRYKA KOKOS (976570125) - Aukcje internetowe Allegro
jak już napisałam na głównym wątku pochwalę się moimi zdobyczami :-)
Po niedzieli powinnam mieć wszystko w domciu ;-)
Sukienka ogrodniczka princeska Ladybird 0-3 m (978864803) - Aukcje internetowe Allegro
Sukienki 5.10.15 rozmiar 68 i 74 POLECAM (978864712) - Aukcje internetowe Allegro
Sukieneczka na wiosnę 62 (982500510) - Aukcje internetowe Allegro
a to łóżeczko kupujemy :-)
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ + MATERAC GRYKA KOKOS (976570125) - Aukcje internetowe Allegro
butterfly śliczne ciuszki Mam tylko uwagę co do materaca - jak się pokrowiec ściągnie, to gdzie zostaje warstwa gryki? Na materacu, czy na pokrowcu ściąganym? Ta druga opcja jest beznadziejna, bo jak to wyprać później... Ja właśnie utknęłam w tym punkcie, mam problem z materacem, żeby gryka zostawała. Coraz poważniej myślę o tym, że kupię kokos-pianka-kokos
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
to żeś mi teraz klina wbiła ale już mam dość przebierania i kupię ten wczoraj siedzieliśmy nad tym kilka godzin!!
_Ewcik_
Fanka BB :)
to żeś mi teraz klina wbiła
cała tweenie pomyśli o wszystkim
lubię zabijać kliny Też zawsze chciałam taki, ale jak zaczęłam przeglądać te materace to mi ręce opadły. Jak mam wyprać pokrowiec skoro w nim jest gryka? Z materacami 120x60 i tak jest spokojnie, bo jest ich bardzo duży wybór, gorzej z tymi na 140cm...
kropa501
Fanka BB :)
tweenie, zobacz może tu: MATERACE Koło, Janpol, Hilding, MK Foam, Sembella, Schlaraffia - materace lateksowe, sprężynowe, stelaże, piankowe, kieszeniowe, kokosowe, Relaks My od nich zamawialiśmy, jeśli chodzi o lateksowe mieli najtaniej. W cenach innych się niestety nie orientujęlubię zabijać kliny Też zawsze chciałam taki, ale jak zaczęłam przeglądać te materace to mi ręce opadły. Jak mam wyprać pokrowiec skoro w nim jest gryka? Z materacami 120x60 i tak jest spokojnie, bo jest ich bardzo duży wybór, gorzej z tymi na 140cm...
reklama