reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Antus śliczne pajacyki.
Rsz piękny kącik dla maleństwa ;-)
Klaudyna mam bardzo podobna pościel do twoich organizerow. Z jednej strony te same sowki, a z drugiej biały minky ;-)

Ja dziś kupiłam małej kurteczke, przyjeżdżam do domu a tam nieodczepiony security clip. Dziwne że nie piszczalam jak wychodziłem że sklepu. No i muszę jutro jechać z powrotem do miasta, i tak dziwne że jeszcze mam paragon 

reklama
Witam.
Jestem lutową mamą. Moja córka juz wyrosła z pajacyków rozm. 56. Prane w proszku dla dzieci.
Może ktoś chętny ? 4 sztuki za 24 zl.

Załączniki

• SAM_3721.JPG
    SAM_3721.JPG
    747,5 KB · Wyświetleń: 153
  • SAM_3730.JPG
    SAM_3730.JPG
    412,1 KB · Wyświetleń: 138
  • SAM_3727.JPG
    SAM_3727.JPG
    113,3 KB · Wyświetleń: 141
Powiem Ci ze długo szukałam żeby był taki z materiału, ładny, z dużą kieszenią i pasował na łóżeczko turystyczne bo ciężko z tym w większości mają te mocowania typowo przystosowane do zwykłych lozeczek a to mi się po zdjęciu w aukcji wydawało że będzie akurat i się udało ;-) jest kilka wzorów to może coś sobie wybierzesz :-)

A ja już miałam zakończyć zakupy ale wczoraj skusiłam się na reczniczek bambusowy, kocyk w gwiazdki i jeszcze koszulę do szpitala dla siebie. Ehhh chyba pójdę z torbami przez te zakupy.

reklama
Ja bylam wczoraj w hm stacjonarnym, oczywiscie przy okazji;) ale nic nie kupilam bo mi sie nie podobalo. Jakis taki dzien chyba miakam

Do góry