reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Antus śliczne pajacyki.
Rsz piękny kącik dla maleństwa ;-)
Klaudyna mam bardzo podobna pościel do twoich organizerow. Z jednej strony te same sowki, a z drugiej biały minky ;-)

Ja dziś kupiłam małej kurteczke, przyjeżdżam do domu a tam nieodczepiony security clip. Dziwne że nie piszczalam jak wychodziłem że sklepu. No i muszę jutro jechać z powrotem do miasta, i tak dziwne że jeszcze mam paragon 

reklama
Witam.
Jestem lutową mamą. Moja córka juz wyrosła z pajacyków rozm. 56. Prane w proszku dla dzieci.
Może ktoś chętny ? 4 sztuki za 24 zl.

Załączniki

• SAM_3721.JPG
    SAM_3721.JPG
    747,5 KB · Wyświetleń: 150
  • SAM_3730.JPG
    SAM_3730.JPG
    412,1 KB · Wyświetleń: 134
  • SAM_3727.JPG
    SAM_3727.JPG
    113,3 KB · Wyświetleń: 139
Powiem Ci ze długo szukałam żeby był taki z materiału, ładny, z dużą kieszenią i pasował na łóżeczko turystyczne bo ciężko z tym w większości mają te mocowania typowo przystosowane do zwykłych lozeczek a to mi się po zdjęciu w aukcji wydawało że będzie akurat i się udało ;-) jest kilka wzorów to może coś sobie wybierzesz :-)

A ja już miałam zakończyć zakupy ale wczoraj skusiłam się na reczniczek bambusowy, kocyk w gwiazdki i jeszcze koszulę do szpitala dla siebie. Ehhh chyba pójdę z torbami przez te zakupy.

reklama
Ja bylam wczoraj w hm stacjonarnym, oczywiscie przy okazji;) ale nic nie kupilam bo mi sie nie podobalo. Jakis taki dzien chyba miakam

Do góry