reklama
Klaczek moja mama też nigdy nie kupiła nic dla małej osobiście, ani nie zaproponowała zakupów tylko zawsze daje mi kasę, żeby jej coś kupiła. Ale ja ją trochę rozumiem, bo wiem że ona nie cierpi zakupów, chodzenia po sklepach, wybierania, nawet mnie prosi żebym pomogła jej kupować prezenty dla jej znajomych na urodziny czy imieniny bo ona tego nie znosi. Może twoja też tak ma? Za to teściowa nie cierpi dawać kasy więc zawsze coś małej kupi z ciuszków i zawsze pyta czego nam potrzeba żeby nie dublować więc u mnie równowaga
Antuś słodkie pajacyki A może twój tata po prostu nie wpadnie na to zeby coś kupić małej, wiesz jak to faceci. Mój mąż też nigdy nie wpadnie że trzeba chociaż jakiś słodki drobiazg kupić dzieciom znajomym do których idziemy w odwiedziny i widzimy się rzadko. Ba on nawet nie wpadnie że na urodziny czy imieniny trzeba coś kupić jak się na imprezę idzie
Rsz kącik bardzo ładny
Rsz kącik bardzo ładny
Ostatnia edycja:
klaczek2004
Fanka BB :)
Schauma moja bardzo lubi zakupy. Mi najbardziej było przykro w pierwszej ciaży - bo to ich pierwsza wnuczka, poza tym dziewczynka. Dopiero chyba w 8 miesiącu coś zeszło na zakupy. Powiedziałam jej że już wszystko mam, bo to najwyższy czas. Dopiero wtedy poiedziała, że coś kupiła. Mi najbarzdoej chodzi o to zainteresowanie, czy wspólne zakupy. Ja jestem bardzo zżyta z mama, dlatego mnie to zabolało. Teraz wnusię rozpieszczają, i rodzice i teściei bardzo o nas dbają. Ale w tej ciązy na zakupy wspólne też nie udało się pójść a może to hormony i jestem po prostu przerważliwiona....
klaczek a może Ty sama zaproponuj wspólne zakupy, może twoja mama nie wie o tym że byś tego chciała. Może obawia się że będzie się z tym narzucać za bardzo? Jeśli macie dobre relacje to najlepiej o tym pogadać A hormony swoją drogę
to dokładnie jak mój! on jakby był sam to nigdy by nie wpadł na to, ze wypada coś kupićAntuś słodkie pajacyki A może twój tata po prostu nie wpadnie na to zeby coś kupić małej, wiesz jak to faceci. Mój mąż też nigdy nie wpadnie że trzeba chociaż jakiś słodki drobiazg kupić dzieciom znajomym do których idziemy w odwiedziny i widzimy się rzadko. Ba on nawet nie wpadnie że na urodziny czy imieniny trzeba coś kupić jak się na imprezę idzie
klaudynaaa
Antus śliczne
Rsz fajne łóżeczko i kącik :-)
Do mnie dziś organizer dostarczyli wygląda tak drugie zdjęcie z bliska bo któraś z was pisała że potrzebuję organizer na turystyczne łóżeczko a ja takie mam i pasuje idealnie ;-)
Rsz fajne łóżeczko i kącik :-)
Do mnie dziś organizer dostarczyli wygląda tak drugie zdjęcie z bliska bo któraś z was pisała że potrzebuję organizer na turystyczne łóżeczko a ja takie mam i pasuje idealnie ;-)
Załączniki
reklama
klaudynaaa
Tylko musi wisieć tak jak na zdjęciu bo inaczej się nie da