reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Mi sie podoba nowa kolekcja, ale juz tyle tego mam, ze sama nie wiem co mi jeszcze potrzebne. Chyba, ze na 74 zaczne kupowac ale to bez sensu bo kiedy to moje dziecko zalozy...

reklama
Moje wczorajsze zdobycze

Załączniki

• rps20160315_105655.jpg
    rps20160315_105655.jpg
    137,2 KB · Wyświetleń: 146
Dziewczyny od dziś w Biedronce kocyki z mikrofibry takie bąbelkowe minky po 25 zł za rozmiar 75x100. Bardzo przyjemne i dużo więcej wzorów niż widać na gazetce.

Na pewno nie są to oryginalne minky, bo cena nie ta zresztą nie są tak opisane ale cena tych oryginalnych niestety mnie odstrasza. Ten jest bardzo milusi tylko trzeba będzie w praniu uważać.

reklama
Chyba też podjadę zobaczyć co tam mają :) chociaż dla rozrywki bo dziś taka nuda że już nie wiem co mam robić. W jakąś śpiączkę wpadam i ciągle przysypiam, chyba muszę się dotlenić.

Do góry