reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Renia nasze dzieci ten sam rocznik moja na majówkę w samych bodziakach była pamietam było tak gorąco. Ja ur w styczniu i w lutym spacerowałam juz ;)

reklama
Tak, tego maja były takie upały pamiętam bo prawie się zapalenia piersi nabawiłam jak na słońce wyszłam a potem wieczorem siedziałam z dreszczami :) Damian w samych bodziakach w wózku leżał :)

bluelovi hehe zatrzaski ci się pierdzieliły po nocy :D no dla mnie też wygodniej było body+ półśpiochy ale mam też pajacyki i też będę ubierać

Martita - tez tak mysle. Corka z poczatku marca. Wyszlismy na spacer jak miala 10 dni

Sweetka - ja na poczatek wiecej z dlugim rekawem bodow i pare na krotki pod pajace na wyjscie ale w domu i do spania raczej body dl rekaw i polspiochy czy spodenki dresowe cienkie. Rajstop u malych dzieci nie cierpie wiec nie kupuje wcale

o półśpioszki też lubię, ale na noc wydaje mi się trochę za chłodno tylko body. Zobaczymy jaka pogoda będzie.
Bluelovi a gdzie kupowałaś te polarkowe pajace i ten na wyjście? Jakoś mam problem z ich grubością.

W pepco sa takie cieniutkie polarkowe bo moja cora ma upatrzony dla rodzenstwa :) a w smyku widzialam takie grubsze. W smyku teraz wyprzedaze

W tym pepco widzialam niebieskie. Rozowe. Rozowe w serduszka. I szare w gwiazdki chyba. Ale te szare chyba grubsze byly. Juz nie pamietam bo z tydzien temu bylam a skleroza ciazowa dziala bez zarzutow

reklama
Ja z rozmiaru 56 kupowałam glownie na dlugi rękaw, te na 62 to z krótkim. Tak zakładam, ze jak urodze na koniec marca/początek kwietnia to może jeszcze tak bardzo cieplo nie być.

Do góry