reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Lusinda super wózek, mi też sie takie podobają, z "łódeczkowatymi" gndolami, :)

Zastanawiam się czy kupować ubranka na 62 czy 56... ja jestem wysoka (175 cm), mąż wysoki (195 cm), myślę, że zaryzykuję z 62, a najwyżej tylko kilka szt 56 :huh:

A robiłyście już zakupy higieniczne dla maluszka, emulsje, zasypki itp? :p

Marzenka ładny wózeczek i stelaż super płasko się składa, w naszym wózku nie zamyka się aż tak bardzo.

Infini ja jeszcze nic nie kupiłam, czekam jeszcze :-) Muszę poczytać co i jakiej firmy się przyda bo w kosmetykach to jestem całkowicie zielona.

Martita dzięki, zerknę u tego sprzedawcy. Pokazałam męzowi ubranka Next, a potem w Smyku, a on do mnie - jak byś mi tych z Next nie pokazała, to te Smyku super, a tak to jakoś blado wypadają:-D

Ja mam 167, mąż 190 a córcia wysoka. Nogi długaśne, ma 3 lata dopiero skończone a rozmiar 110 nosi. No ale synek chyba troszkę mniejszy na usg wychodzi.

Lusinda super wozek :) nie zobaczylam wczesniej twojego posta bo pisalam akurat swojego :))

Infini ja juz kupilam kosmetyki z nivea krem przeciw odparzeniom,zel do kapieli 2w1 krem nawilzajacy do cialka i buzki i linomag i tyle do tego sol fizjologiczna i oscenisept :)

Wkońcu was nadrobiłam i jestem w szoku bo ja kompletnie nie mam ani jednej rzeczy dla maluszka. Najpierw remont czyli malowanie mieszkania a poźniej mogę zacząć gromadzenie. Nawet jeszcze nie wiem czego będę potrzebowć bo moja przyjaciółka urodziła w marcu synka i będę wszystko po nim przejmować łącznie z fotelikiem i laktatorem. Na wózek nie chcę dużo wydawać a od przynajmiej dwóch miesięcy czytam opinie o różnych wózkach i chyba dla mnie wygrywa cenowo i jakościowo Tako Captiva

Powoli zaczęłam kompletować ubranka, na razie buszuję po SH, poniżej zdjęcia części łupów :-D

20151214_140344.jpg20151214_140745.jpg20151214_141115.jpg20151214_141228.jpg

Kupuję zarówno te na pierwsze miesiące życia, jak i troszkę większe na 6mcy+, pewnie zanim się obejrzę to będą w sam raz :-D

Co do wózków - parę dni temu byliśmy w sklepie pooglądać na żywo, z racji tego, iż potrzebuję możliwie jak najlżejszego (ale mimo wszystko z kołami pompowanymi) ekspedientka polecała mi dwa: Babyactive Shell Eco i Camarelo Carera. Zastanawiam się poważnie nad Carerą, miała go któraś z Was albo słyszała jak się sprawuje? Cenowo wychodzi przyzwoicie, bo w wersji 2w1 około 1300 zł.

Załączniki

• 20151214_140344.jpg
    20151214_140344.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 64
  • 20151214_140745.jpg
    20151214_140745.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 20151214_141115.jpg
    20151214_141115.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 20151214_141228.jpg
    20151214_141228.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 51
MARZENKA no właśnie tego typu wózki mi się podobają - znalazłaś super okazję. Ty naprawdę potrafisz szukać i zaoszczędzić! Ja jednak poczekam do stycznia, teraz święta, dużo wydatków.
Może jeszcze będą jakieś okazje. A wiesz ile ten wózeczek waży? Poszukać potem gdzieś w necie, ale wpisuję sobie do swoich typów wózków :-)

reklama
Lusinda śliczny ten wozek, naprawdę! :) i za taką cenę to nic tylko brać!

ania fajne lupy! :D ta różowa bluza taka slodziutka :)

Do góry