reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
witam
ja to jestem zakochana w wózkach Adamex.. właśnie z mama dziś jadę zobaczyć jakieś.. już się doczekać nie mogę ;O

co do innych "bajerów" mój przyszły teść stwierdził, że nie powinno się kupować itp.. a, że mieszkam z nimi, to aż mi głupio jak moi rodzice mi przywiozą ciuszki, które dostałam od wujka po jego synku... ja bym chciała już powoli robić coś w tym kierunku a jego rodzice, że kupi się jak się urodzi.. ale jak to jak się urodzi?? !!!! JA JUŻ CHCĘ!~~ hehe :)

Mi lady super wuzio :))

Co do czapeczek to moja corcia malutka glowke miala 33cm a synek 38 hehe ta czape co dla niego mialam to ttlko mial zalozona na wyjscie ze szpitala bo sie nie miescil :)) no juz napewno nie zimowa poprosisz w sklepie wiosenna i ci pomoga jesli bd to hurtownia lub sklep z polskimi czapeczkami bo jesli jakis sklep typu h&m czy smyk to jestes zdana na siebie :))

właśnie kompletuje zamówienie online na smyku i chciałam dorzucić jakąś czapeczkę żeby w razie co coś mieć ale przez te wyprzedaże to już ciężko z niektórymi rozmiarami :no: Myślę że skoro rodzę prawie na koniec kwietnia to już w sklepach będą wiosenne kolekcje i wtedy będę jeszcze szukać ale dopóki nie skompletuje całej wyprawki to chyba zejdę na zawał bo zawsze muszę mieć wszystko szybko przygotowane :happy:

Niby wszystkie wózki podobne ale każdy inny :-) Też lubię zielony kolor a zwłaszcza taki butelkowy, tyle że mój wariat musi mieć wszystko czerwone albo jakiś inny soczysty kolor dlatego i wózek czerwony wybrany :-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1450179650.420831.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450179650.420831.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450179650.420831.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry