reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

tez mi sie podobają te wózki z łodeczkową gondolą.

ja chyba bede gondole brała od kolezanki z xlandera, podoba mi sie i kolor i wiem po kim( uwielbiam ich syneczka:))

reklama
a mam jeszcze pytania:-). Nasze dzieciaczki urodzą się w kwietniu:

- po jakim czasie od urodzenia się malenstwa zaczyna wychodzic sie na specery??
- bedzie kupować pierwsze body z dł rekawkami tylko czy z krótkimi tez??

wiem głupie pytania ale dla mnie to jak lot na ksieżyc;)

Sweetka ja mam 15 na dlugi i 3 na krotki zeby na to na np.nalozyc kaftanik jak chlodniej czy jakas bluzeczke. A spacer jak bd cieplo to i po paru dniach pewnie to wszystko ci polozna powie zaleznie od. Sytuacji.

sweetka ja mam kupione zarówno body na długi jak i na krótki rękaw bo jednak w kwietniu ciężko przewidzieć pogodę.
Co do spacerów to moja teściowa mnie wczoraj zadziwiła swoją opinią, że na spacery to ja i tak będę wychodzić dopiero w czerwcu :szok: Wiadomo wszystko zależy od pogody i zdrowia dzieciaczka ale ja już po tygodniu mam zamiar go "wietrzyć" przez kilka dni i max po 2 tygodniach to już na pewno wyjdę na spacer, no chyba że śnieg nas zaskoczy :-D Nie wiem skąd jej się wziął taki pomysł :tak:

Co za pomysł heh i co będziesz 2 msc z dzieckiem w domu siedzieć? hehe
Mój Damian tak się właśnie urodził, ze szpitala wyszedł 19 marca i ja go w domku ubierałam albo body dł rękaw+ półśpiochy albo krótkie body+ pajac i kocykiem przykryty a na spacerki coś na to jeszcze potem już szybko maj przyszedł i było bardzo gorąco

Mi się nie raz wydaje że u nich w rodzinie długo dzieci nie było i to dlatego takie pomysły :-) Pogadać to sobie może, a ja chętnie pokiwam głową :-)

Ale pomysł. Do czerwca w domu Hehe
Ja kupiłam i dl i krótki- Mija z października i ubieram w domu jak Renia. Nieraz założyłam body z dl i kaftanik lub pajac wiec 2 dl rękawy ale wtedy ogrzewanie przykrecalam bo było jej gorąco. Moja ulubiona opcja to body krótki rękaw i pajacyk.

Juuupi zamówiłam wózek!:)w środę dostarcza :)a i zamówiłam fajna torbę do wózka ..kurcze teraz to dopiero czuje ze dzidzia niebawem bedzie z nami :)pościel tez już mam....w zasadzie teraz akcesoria i kosmetyki musze kupić...

A ja nienawidze pajacy :DDD niekypilam ani jednego po domu tylko dwa pod kombinezonik jak chlodniej polarkowe. A nie lubie bo w nocy mi sie wszystkie zatrzaski w oczach pierdziela podczas przewijania :DDD dlatego ja na poczatek dla maleko kupilam 15 body na dlugi, 8 polspiochow ,4 pary rajstopek, 3 body na krotki plus 3 kaftaniki no i piec par skarpetek :) a do tego dwavpolarowe pajace na suwak ,jeden dres, jedne spodnie dresowe bo niemoglam sie oprzec i kombinezon jednoczesciowy na dwor polarowy z podszewka taki wiosenno- jesienny ;) i uwazam ze taka ilosc mi starczy. Wszystko to na 62 a pozniej zaleznie od tego jak synek bedzie rosl i od tego jaka bedzie pogoda bede dokupowac a i wiadomo ze goscie zawsze cos przywloka ;)

Marzenka no to super z tym wuzkiem ile bedziesz czekac na niego ?bo chcem real foto :)

reklama
Do góry