reklama
a mam jeszcze pytania:-). Nasze dzieciaczki urodzą się w kwietniu:
- po jakim czasie od urodzenia się malenstwa zaczyna wychodzic sie na specery??
- bedzie kupować pierwsze body z dł rekawkami tylko czy z krótkimi tez??
wiem głupie pytania ale dla mnie to jak lot na ksieżyc
- po jakim czasie od urodzenia się malenstwa zaczyna wychodzic sie na specery??
- bedzie kupować pierwsze body z dł rekawkami tylko czy z krótkimi tez??
wiem głupie pytania ale dla mnie to jak lot na ksieżyc
Lusinda890
Fanka BB :)
sweetka ja mam kupione zarówno body na długi jak i na krótki rękaw bo jednak w kwietniu ciężko przewidzieć pogodę.
Co do spacerów to moja teściowa mnie wczoraj zadziwiła swoją opinią, że na spacery to ja i tak będę wychodzić dopiero w czerwcu
Wiadomo wszystko zależy od pogody i zdrowia dzieciaczka ale ja już po tygodniu mam zamiar go "wietrzyć" przez kilka dni i max po 2 tygodniach to już na pewno wyjdę na spacer, no chyba że śnieg nas zaskoczy
Nie wiem skąd jej się wziął taki pomysł 
Co do spacerów to moja teściowa mnie wczoraj zadziwiła swoją opinią, że na spacery to ja i tak będę wychodzić dopiero w czerwcu

renia1321
Co za pomysł heh i co będziesz 2 msc z dzieckiem w domu siedzieć? hehe
Mój Damian tak się właśnie urodził, ze szpitala wyszedł 19 marca i ja go w domku ubierałam albo body dł rękaw+ półśpiochy albo krótkie body+ pajac i kocykiem przykryty a na spacerki coś na to jeszcze potem już szybko maj przyszedł i było bardzo gorąco
Mój Damian tak się właśnie urodził, ze szpitala wyszedł 19 marca i ja go w domku ubierałam albo body dł rękaw+ półśpiochy albo krótkie body+ pajac i kocykiem przykryty a na spacerki coś na to jeszcze potem już szybko maj przyszedł i było bardzo gorąco
Lusinda890
Mi się nie raz wydaje że u nich w rodzinie długo dzieci nie było i to dlatego takie pomysły :-) Pogadać to sobie może, a ja chętnie pokiwam głową :-)
klaczek2004
Ale pomysł. Do czerwca w domu Hehe
Ja kupiłam i dl i krótki- Mija z października i ubieram w domu jak Renia. Nieraz założyłam body z dl i kaftanik lub pajac wiec 2 dl rękawy ale wtedy ogrzewanie przykrecalam bo było jej gorąco. Moja ulubiona opcja to body krótki rękaw i pajacyk.
Ja kupiłam i dl i krótki- Mija z października i ubieram w domu jak Renia. Nieraz założyłam body z dl i kaftanik lub pajac wiec 2 dl rękawy ale wtedy ogrzewanie przykrecalam bo było jej gorąco. Moja ulubiona opcja to body krótki rękaw i pajacyk.
marzenka2015
Juuupi zamówiłam wózek!
w środę dostarcza
a i zamówiłam fajna torbę do wózka ..kurcze teraz to dopiero czuje ze dzidzia niebawem bedzie z nami
pościel tez już mam....w zasadzie teraz akcesoria i kosmetyki musze kupić...
A ja nienawidze pajacy
DD niekypilam ani jednego po domu tylko dwa pod kombinezonik jak chlodniej polarkowe. A nie lubie bo w nocy mi sie wszystkie zatrzaski w oczach pierdziela podczas przewijania
DD dlatego ja na poczatek dla maleko kupilam 15 body na dlugi, 8 polspiochow ,4 pary rajstopek, 3 body na krotki plus 3 kaftaniki no i piec par skarpetek
a do tego dwavpolarowe pajace na suwak ,jeden dres, jedne spodnie dresowe bo niemoglam sie oprzec i kombinezon jednoczesciowy na dwor polarowy z podszewka taki wiosenno- jesienny
i uwazam ze taka ilosc mi starczy. Wszystko to na 62 a pozniej zaleznie od tego jak synek bedzie rosl i od tego jaka bedzie pogoda bede dokupowac a i wiadomo ze goscie zawsze cos przywloka 
Marzenka no to super z tym wuzkiem ile bedziesz czekac na niego ?bo chcem real foto
Marzenka no to super z tym wuzkiem ile bedziesz czekac na niego ?bo chcem real foto
reklama
marzenka2015
Bluelovie za 2dni go doślą
sama jestem ciekawa
!