reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Klaczek zaraz wrzuce linki . co do body plus polspioszki to u nas bardzo gorace mqle mieszkanko , do tej pory h e wlaczylam ani razu grzejnika a ciagle wietrze bo ukrop :DDD plus moje dzieci w becikach naograglo to starczy :))
Cool Club, Pajac chłopięcy, rozmiar 62 za 55,99 zł - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com. Taki kupilam na wyjscia na dwor kombinezon jest bardzo fajny tylko jak masz termin na koniec kwietnia pewnie poczatkiem maja zaczniesz wychodzic to pewnie za cieply

A takie dwa tylko drugi w niebieski paski kupilam pod kombinezon zamiast dresiku badz pozniej pod sam dres na wiosne jAk bedzie cieplej
Cool Club, Pajac, rozmiar 68 za - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Ostatnia edycja:
reklama
Bluelovi dzięki za linki. Ten pierwszy tez oglądałam ale chyba za ciepły będzie. Mam podobny kremowy po córci. Właśnie taki pośredni by się przydal. Albo cieńsze ubranko pod spód. No mam dylemat.

MARZENKA ale Ci zazdroszczę - już dwa wózki masz! I jeszcze takie okazyjne! Koniecznie napisz jak wózeczek w realu!

Czekam z niecierpliwoscią na wózeczek :)ten który już mam napewno bedzie używany ...ale potrzebuje cos mniejszego ..cos co włożę szybko do auta, rozłożę i bedzie pod ręka....tutaj gdzie mieszkamy ani na pieszo ani autobusem nie da sie dojechać do sklepów czy parków ...wszędzie autem i albo lokalnie albo autostradami wiec wózek nr2 spełni funkcje ekonomiczna :)

Super te wasze zakupy.... ja za bardzo się nie rozpędzam, bo szwagier ma córkę , która ma teraz 2 miesiące, więc pewnie wszystkie rzeczy nam użyczą.... wiadomo swoje kupię , ale jakoś szaleć nie będe, po co jak wiem, że dostaniemy,..

A jak z czapeczkami? Wyczytałam że kupować na rozmiar 33-38 lub mniej więcej mieszczący się w tym zakresie ale teraz zastanawiam się nad grubością. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale chyba nie muszę kupować jakiejś grubej polarowej, tylko taka zwykła jesienna wystarczy tak?

My kupiliśmy w sobotę wózeczek tako, nówka za 700zł ktoś dostał na prezent, ma teraz dwa jeden odsprzedaje, wprawdzie bez gwarancji i rachunku, ale za taką cenę to spoko, nie mam jakiś specjalnych wymagań, czy nie zakochałam się w wózku za kolosalną sumę. Czekam z niecierpliwością na przesyłkę. Wózek kupuje nam moja mama, dokupimy jeszcze fotelik, też myśle czy nie kupić go używanego, bo jak bardzo może taki dziadziuś zniszczyć? Na razie zakupy dzidziusiowe poza tymi stoją w miejscu. Łóżeczka na razie nie chcę, bo maluszka chcę mieć koło łóżka i uszyć babynest, podobno hit tego roku - nie wiem wypróbuję ;) przynajmniej wstawac do łóżeczka nie będę musiała.Wyprawkę zaczniemy kompletować po powrocie ze ślubu. Achhhhhhh coraz bliżej...

Na tego Tako oczekujemy...
5839142827.jpg

Załączniki

• 5839142827.jpg
    5839142827.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry