reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Mieliśmy z Mają mały epizod, tzn. płakała mi kilka razy po jedzeniu, ale położna powiedziała, że może ona nie trawi laktozy z mleka i kupowałam jej kropelki z laktazą i nie było więcej problemów. Nie wiem czy to były typowe kolki, bo pomagała jej ta laktaza.

mnie też ominęły kolki , ale za to Mikołaj słabo sypiał...

taką torbę kupiłam, w rzeczywistości jest ładniejsza :) i z fajnego jest materiału, ale co to to trudno mi określić wygląda jak lateks gruby błyszczący, jest bardzo pojemna :)

Załączniki

• bebedue-ciao-torba-do-wozka-m-iext24681630.jpg
    bebedue-ciao-torba-do-wozka-m-iext24681630.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 69
marciosz sliczna ta torba :)
ja właśnie wczoraj pół wieczoru spędziłam ma szukaniu torby do wózka i znalazłam kilka co mi pasują :) ale zamówię jak wózek złożymy do kupy.

Dziewczyny, byłam dzisiaj na cotygodniowych warsztatach przedporodowych. Dzisiejszy wykład poświęcony był kosmetykom dla niemowląt. Położna najwięcej czasu poświęciła środkowi do osuszania kikuta pępowinowego. Otóż bardzo dużo mam używa złe środki, najczęściej polecane w szpitalach, które strasznie babrzą się, śmierdzą i bardzo długo odpadają przy nich kikuty. Otóż poleciła najlepszy, sprawdzony środek, którym uratowała wszystkie niemowlaki mam, które przyszły do niej z pomocą. Chodzi o środek CYTELIUM firmy A-DERMA. Podobno wszystkie mamy są w szoku po bardzo szybkim odpadnięciu kikuta i bardzo się dziwią, czemu nie jest on oficjalnie wszędzie polecany. Otóż oczywiście jeśli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze (marketing). Środek ten jest baaardzo ciężko dostępny. Można natomiast zakupić go w internetowej aptece hiperpharm:
https://www.hiperpharm.pl/dermokosmetyki/40858-aderma-cytelium-plyn-100ml.html
Podobno po zastosowaniu tego środka kikuty odpadają średnio po 3 dniach. Ja dzisiaj dokonałam zakupu. Zdecydowanie polecam i Wam dziewczyny.

reklama
Do góry