reklama
Mieliśmy z Mają mały epizod, tzn. płakała mi kilka razy po jedzeniu, ale położna powiedziała, że może ona nie trawi laktozy z mleka i kupowałam jej kropelki z laktazą i nie było więcej problemów. Nie wiem czy to były typowe kolki, bo pomagała jej ta laktaza.
marciosz
Fanka BB :)
mnie też ominęły kolki , ale za to Mikołaj słabo sypiał...
taką torbę kupiłam, w rzeczywistości jest ładniejsza i z fajnego jest materiału, ale co to to trudno mi określić wygląda jak lateks gruby błyszczący, jest bardzo pojemna
taką torbę kupiłam, w rzeczywistości jest ładniejsza i z fajnego jest materiału, ale co to to trudno mi określić wygląda jak lateks gruby błyszczący, jest bardzo pojemna
Załączniki
Dziewczyny, byłam dzisiaj na cotygodniowych warsztatach przedporodowych. Dzisiejszy wykład poświęcony był kosmetykom dla niemowląt. Położna najwięcej czasu poświęciła środkowi do osuszania kikuta pępowinowego. Otóż bardzo dużo mam używa złe środki, najczęściej polecane w szpitalach, które strasznie babrzą się, śmierdzą i bardzo długo odpadają przy nich kikuty. Otóż poleciła najlepszy, sprawdzony środek, którym uratowała wszystkie niemowlaki mam, które przyszły do niej z pomocą. Chodzi o środek CYTELIUM firmy A-DERMA. Podobno wszystkie mamy są w szoku po bardzo szybkim odpadnięciu kikuta i bardzo się dziwią, czemu nie jest on oficjalnie wszędzie polecany. Otóż oczywiście jeśli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze (marketing). Środek ten jest baaardzo ciężko dostępny. Można natomiast zakupić go w internetowej aptece hiperpharm:
https://www.hiperpharm.pl/dermokosmetyki/40858-aderma-cytelium-plyn-100ml.html
Podobno po zastosowaniu tego środka kikuty odpadają średnio po 3 dniach. Ja dzisiaj dokonałam zakupu. Zdecydowanie polecam i Wam dziewczyny.
https://www.hiperpharm.pl/dermokosmetyki/40858-aderma-cytelium-plyn-100ml.html
Podobno po zastosowaniu tego środka kikuty odpadają średnio po 3 dniach. Ja dzisiaj dokonałam zakupu. Zdecydowanie polecam i Wam dziewczyny.
reklama