reklama
No widzisz dobrze, ze piszesz bo ja sobie sama dopowiedzialam ze szumi jak suszarkaTen szumis to nie to samo co suszarka
Lusinda890
Fanka BB :)
też myślałam o tym szumisiu z tymi długmi nogami no ale nie wiem czy będzie potrzebny więc póki co poczekam z zakupem
klaczek2004
u nas suszarka super działała. Sciągneliśmy też szum na komórkę;p 5 minut i małą spała, a my razem z nią
na spacerze widuję mamy które włąśnie do wózka wkładają telefon z nagranym odgłosem suszarki. Gorzej jak tel zadzwoni
Ale pięknie yglądają te szumisie. Koleżanka ma i sobie chwali.
na spacerze widuję mamy które włąśnie do wózka wkładają telefon z nagranym odgłosem suszarki. Gorzej jak tel zadzwoni
Ale pięknie yglądają te szumisie. Koleżanka ma i sobie chwali.
klaczek2004
My do łóżeczka też nie wkładaliśmy. Leżała na zewnątrz. Ale i tak jakoś odróżniała nagranie od pradziwej suszarki i wolała to drugie. Grunt że pomagało.
marciosz
Ale fajne te szumisie, chyba taki sprawie swojej Małej
Nie mam duzo kupowania bo większość została po bracie, kupiłam sobie torbę do wózka piękną w pastelowym różu z Bebedue, zakochałam sie w niej Haha. Ręcznik bambusowy, pieluchy... A zrobię pózniej foty to sie Wam pochwale
Nie mam duzo kupowania bo większość została po bracie, kupiłam sobie torbę do wózka piękną w pastelowym różu z Bebedue, zakochałam sie w niej Haha. Ręcznik bambusowy, pieluchy... A zrobię pózniej foty to sie Wam pochwale
Ewe1982
Też mam Szummisia, dostałam od koleżanki i zobaczymy czy będzie się sprawdzal. Starsza corcia miala kolki i tylko suszarka nas ratowala i to tylko prawdziwa żadna nagrana.Ale fajne te szumisie, chyba taki sprawie swojej Małej
Marciosz pochwał się torba. Ja właśnie szukam i nie wiem jaka wybrać.
Też się potem pochwalę zakupami. Pieluszki bambusowe też już zakupiłam bo są super. Trzy lata temu miałam tylko tetrowe a teraz taki wybór: bambusowe muslinowe mięciutkie i delikatne.
reklama
Powiem Wam, że ja nigdy nie miałam problemów z Mają, także nigdy nie użyłam przy niej suszarki, ani odkurzacza, ani nie woziłam w samochodzie żeby zasnęła. Ciekawe jak to będzie z Antkiem, w razie czego dobrze wiedzieć, że jest coś, co wydaje taki odgłos i nie kosztuje tyle prądu