reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja mialam 75b a mam 80c wiec niewiele ;) my zamiast szumisia mamy projektor z lampka i tam są odgłosy różne.

reklama
ja kupilam Szumisia, czeka w pudle na rozpakowanie, czy się przyda - nie wiem, ale ja jestem z tych co nie lubią kupowac tysiąca zabawek dla dzieci więc ten Szumis będzie tez zwyklym pluszakiem małego :) odegra gadzeciarska i tradycyjna rolę, więcej zabawek nie planuję kupowac, chyba ze ktos przyniesie ;)

Ale u mnie przy córce to sie nie przydalo, koleżance dalam w prezencie i tez jakos specjalnie mala przy tym nie zasypia a tym bardziej nie uspokaja :p

Owieczka tez bardzo ladna:)

Ja chyba kupie dopiero jak sie okaże zze Alunia bedzie zasypiala wlasnie np przy suszarce. Dziecko kolezanki na moich oczach usnelo przy suszarce, albo wodzie puszczonej z kranu...troche droga impreza;)

co do wózka ja mam bebetto luca
co do szumisia nie używałam nic podobnego przy cróci, i jak na razie kupować nie będzie jak będzie potrzeba to się coś wymyśli czasami wystarczy suszarka albo odkurzacz ;-)
co do łóżeczka to ja lubię zapach nowych mebli, łóżko córci starszej tak pachniało fajne kilka dni :-D dla malutkiej mam dwa używane więc zapachu nie będzie ;-)
Bluelovi ja jeszcze przes kupowaniem wszystkiego ;-)

reklama
Ania ale fajny, ja patrzylam na te z dlugimi nogami, a ten faktycznie tanszy i ladny :)
W sumie tez nie szlaeje z gadzetami, synek ma dopiero jednego misia kupionego wiec to bedzie drugi tak mysle, nawet jak go nie uspokoi to ladnie wyglada, tylko wlasnie na wzor nie moge sie zdecydowac :p

Do góry