reklama
ja kupilam Szumisia, czeka w pudle na rozpakowanie, czy się przyda - nie wiem, ale ja jestem z tych co nie lubią kupowac tysiąca zabawek dla dzieci więc ten Szumis będzie tez zwyklym pluszakiem małego odegra gadzeciarska i tradycyjna rolę, więcej zabawek nie planuję kupowac, chyba ze ktos przyniesie
rsz91
Fanka BB :)
klaudynaaa
Fanka BB :)
co do wózka ja mam bebetto luca
co do szumisia nie używałam nic podobnego przy cróci, i jak na razie kupować nie będzie jak będzie potrzeba to się coś wymyśli czasami wystarczy suszarka albo odkurzacz ;-)
co do łóżeczka to ja lubię zapach nowych mebli, łóżko córci starszej tak pachniało fajne kilka dni dla malutkiej mam dwa używane więc zapachu nie będzie ;-)
Bluelovi ja jeszcze przes kupowaniem wszystkiego ;-)
co do szumisia nie używałam nic podobnego przy cróci, i jak na razie kupować nie będzie jak będzie potrzeba to się coś wymyśli czasami wystarczy suszarka albo odkurzacz ;-)
co do łóżeczka to ja lubię zapach nowych mebli, łóżko córci starszej tak pachniało fajne kilka dni dla malutkiej mam dwa używane więc zapachu nie będzie ;-)
Bluelovi ja jeszcze przes kupowaniem wszystkiego ;-)
reklama
Ania ale fajny, ja patrzylam na te z dlugimi nogami, a ten faktycznie tanszy i ladny
W sumie tez nie szlaeje z gadzetami, synek ma dopiero jednego misia kupionego wiec to bedzie drugi tak mysle, nawet jak go nie uspokoi to ladnie wyglada, tylko wlasnie na wzor nie moge sie zdecydowac
W sumie tez nie szlaeje z gadzetami, synek ma dopiero jednego misia kupionego wiec to bedzie drugi tak mysle, nawet jak go nie uspokoi to ladnie wyglada, tylko wlasnie na wzor nie moge sie zdecydowac