Ja chyba z wyprawka musze sie wstrzymac jeszcze z tydzien moj maz wystawil f-re i cos tam zakwestionowali. Juz sie wyjasnilo ale teraz maja tydzien na zrobienie przelewu a watpie by wczesniej zrobili. Wiec kasa w przyszlym tyg wieksza bedzie a z mojej to wszystko na kredyty hipotecz niestety idzie a musimy niestety do 5-go ech jeszcze tydzien. Chyba jajo zniose, wrr
reklama
Dziewczyny macie super salony!!! Kitki ten stolik zarabisty. Ślicznie macie. Ja dalej zmagania z meblami do pokoju małej. Ubranka poprane i poprasowane. Jeszcze pościel mi została do prasowania.
Dzisiaj dzień wyjazdów. Rano nalot na lidl. Teraz byłam z mama u lekarza w miejscowasci gdzie zamawialam wózek. Mama uparła się, że chce go zobaczyć wiec podjechalam z nią i ... straciła trochę pieniędzy :-) kupiła mi rozek usztywniany,przewijak, pokrowiec i prześcieradło :-) Zakupy poniżej wraz z lidlem
Dzisiaj dzień wyjazdów. Rano nalot na lidl. Teraz byłam z mama u lekarza w miejscowasci gdzie zamawialam wózek. Mama uparła się, że chce go zobaczyć wiec podjechalam z nią i ... straciła trochę pieniędzy :-) kupiła mi rozek usztywniany,przewijak, pokrowiec i prześcieradło :-) Zakupy poniżej wraz z lidlem
Załączniki
Lusinda890
Fanka BB :)
a u nas w lidlu było wszystko ludzi masa oczywiście no ale taki urok małych miejscowości Byłam koło południa i wybrałam wszystko co chciałam. Kupiłam rajstopki, skarpetki, stanik ten beżowy i podkład na materac. Później pojechałam jeszcze po wanienkę i przewijak, kupiłam laktator tyle że ręczny jakoś tak mnie naszło.
A teraz leże pod kołdrą od powrotu bo wirus jakiś się doczepił, biegunka, wymioty i próbuje wmusić w siebie jakąś bułkę bo apetytu nie mam :/ Już chyba lepiej ale teraz gardło mnie boli
A teraz leże pod kołdrą od powrotu bo wirus jakiś się doczepił, biegunka, wymioty i próbuje wmusić w siebie jakąś bułkę bo apetytu nie mam :/ Już chyba lepiej ale teraz gardło mnie boli
Lusinda - zdrowka!
Alexia - piekny rozek w sowki☺. Tez chcialam w sowki dla synka ale corka sie uparla ze rozek podobnie jak posciel bedzie w zielone dinozaury mowie ze moze w niebieskie to do lozeczka bedzie pasowac a nadia na to wywracajac oczami "mama a widzialas kiedys niebieskie dinozaury? Dinozaury sa przeciez zielone i koniec"
Alexia - piekny rozek w sowki☺. Tez chcialam w sowki dla synka ale corka sie uparla ze rozek podobnie jak posciel bedzie w zielone dinozaury mowie ze moze w niebieskie to do lozeczka bedzie pasowac a nadia na to wywracajac oczami "mama a widzialas kiedys niebieskie dinozaury? Dinozaury sa przeciez zielone i koniec"
Co do bodziaków z lidla tych lupilu to rozmiary są mocno zawyżone. Laura 50/56 nosiła do 5 miesiąca A urodziła się 3440 g i 55cm. Dziś kupiłam dla Laury 86/92 ale jak je rozpakowałam to stwierdziłam, że chyba za pół roku będzie je nosić
reklama