reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja wczoraj przejrzałam ubranka, które mam i zrobiłam listę co jeszcze potrzebuję.
Okazało się, że wiecej ubranek mam na 68cm także muszę jeszcze dokupić rozmiar 56cm i 62cm

reklama
Świetne macie te wszystkie rzeczy !! U mnie dopiero przedbiegi jak widzę :D
Jakie wózki kupowałyście? Chodzi mi o firmę i model :) Bo w tych internetach to normalnie oczopląsu dostaję :D
A w sobotę czeka mnie wizyta w sklepie po wózek :)

Ja mam sporo ciuszków na 62 i niewiele na 56, jak okaże się, że Antoś urodzi się malutki, to z przyjemnością pójdę na zakupy już po porodzie :) Jak urodziłam Maje i po 5 dobach wyszłam ze szpitala (po cc) to od razu poleciałam na jakieś zakupy, bo już nie mogłam wytrzymać w czterech ścianach :)

Malasowka - ja mam xlander xpulse o taki

Załączniki

• 1454404690269.jpg
    1454404690269.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 59
Ania.1982, Kitki - śliczne te wózki :) ! A co Was skłoniło na zakup akurat tych? Opinie znajomych, rankingi w internetach, własne doświadczenia?

Alexia ale sprzecior:)
Malasowka ja mam x lander x move po córci. A kupilam bo miał dobre opinie no i zależało mi na wózku co da rade w każdym terenie:p

reklama
Alexia- super!

Malosowka - ja mialam tez xlander 7 lat temu przy corce tylko model xa. Sprawdzil sie rewelacyjnie w kazdym terenie. Uwazam ze jest dobry za jeszcze dosc rozsadna cene.
Wiadomo sa wozki b polecane maxi cosi, quennie czy emmanunga czy jakos tak ale sa juz znacznie drozsze. Moje przyjaciolki mialy wozki za ponad 3tys kazda moj wtedy kosztowal jakos z 1600 i byl tak samo dobry a czasem nawet lepszy. Wszystkie stwierdzily ze nastepnym razem nie beda juz tyle inwestowac w wozek.

Teraz jest naprawde duzy wybor wozkow. Zalezy czego poszukujesz. Czy chcesz wozek lekki czy moze byc wiekszy i ciezszy ale za to na amortyzatorach i z wieksza spacerowka. Wszystko kwestia czego oczekujesz od wozka

Do góry