reklama
ania50
Fanka BB :)
Tez bylam w Lidlu ale wyszlam z niczym. Mat nieprzemakalnych nie mieli w ogole, staniki same ogrooomne rozmiary. Body dlugi rekaw moze bym wybrala ale tych mam duzo, chcialam kupić spodenki ale tez przebrane. Za to w pepco dzieki jednej z was (Przepraszam ale nie pamiętam która pisala) kupilam 2 sztuki polspiochow za 8 zl/szt
Wydawalo mi sie ze mam niewiele ubranek, a niedawno jak zajrzalam do polki Malej to bylam w szoku skad sie taka ilosc ciuszkow u mnie wzięła
Wydawalo mi sie ze mam niewiele ubranek, a niedawno jak zajrzalam do polki Malej to bylam w szoku skad sie taka ilosc ciuszkow u mnie wzięła
Jak patrzę na body które kupiłam dzisiaj w Pepco (rozm. 62) i na body z Lidla (rozm. 50/56) to zupełnie nie różnią się wielkością. Także wg mnie te z Lidla (jak zresztą większość innych ubrań) są zawyżone i dla mnie to tak naprawę rozmiar 62.
polianna
Ja w Lidlu od rana- kupiłam spodenki 50/56, kołderkę, pościel , śpiworek i gatki ściągające brzuch dla mnie ;P
W ogole ostatnio pojechałam z M do sklepu dziecięcego i zaopatrzyliśmy się w automatyczny aspirator do nosa z funkcja nawilżania. Tak się namęczyliśmy z nose fridą (którą później podłączaliśmy nawet do odkurzacza), że M nie chciał słyszeć o manualnym aspiratorze. Ciekawe jak się sprawdzi.
W ogole ostatnio pojechałam z M do sklepu dziecięcego i zaopatrzyliśmy się w automatyczny aspirator do nosa z funkcja nawilżania. Tak się namęczyliśmy z nose fridą (którą później podłączaliśmy nawet do odkurzacza), że M nie chciał słyszeć o manualnym aspiratorze. Ciekawe jak się sprawdzi.
klaczek2004
Polianna a napisz proszę dokładniej o tym aspiratorze. Moze firmę. ..
klaudynaaa
Ja nie zrobiłam na Lidia planuje na lumpka
Kasiunia podobny do mojego ja mam bebetto Luca
Rsz ale zakupy fajne
Co do łóżeczka ja mam jeszcze schowane, ale dziś m przywiózł drugie bo będę miec jedno w sypialni turystyczne a drugie drewniane w salonie żeby malutka była przy nas :-)
Kasiunia podobny do mojego ja mam bebetto Luca
Rsz ale zakupy fajne
Co do łóżeczka ja mam jeszcze schowane, ale dziś m przywiózł drugie bo będę miec jedno w sypialni turystyczne a drugie drewniane w salonie żeby malutka była przy nas :-)
klaudynaaa
Co do ciuszków to ja mam kilka takich malutkich 56 i kilka 62 i coraz większych córcia urodziła się malutka 2690g to nawet te najmniejsze były jej luźne
reklama