reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Kitki no widzisz kto by pomyslal ze tak sie zuca na te staniki ;00 no trudno widac mi nie one pisane :) jestem w szoku jak wszystko powybierane w tym lidlu same ochlapy porozpakowywane ;0

Dziewczyny dobrze ze wam sie poszczescilo z ubrankami super :)

reklama
Ja się zastanawiam czy nie wziąć jeszcze tego zoltego kompletu body na 50/56 bo kupiłam na 62/68 i jakies duże mi się wydaja.

Kitki ja 62/68 nie brałam na początek ;) raczej 50 by się przydał ale takich maciupkich to juz troche mam, ale te żółte tez mi się podobał wiec może jednak dokupię ;)

ja tez mam wszystko od 62, dosłownie parę rzeczy na 56. I chyba przed samym porodem jak sie okaże ze maluszka nie jest b.duża to dokupie tych mniejszych. W rodzinie mam przypadki gdzie nakupili na 50/56 a potem nawet razu nie ubrali dziecka bo sie urodziło 4400 :D

Kitki piekny salon. Super panele i piekny naroznik.
Ania u mnie dokladnie jak u ciebie kacik corci.
Ja dziewczyny poszlam na spacer do lidla o 12 i bezowy byl tylko jeden w rozmiarze takim ze do jednej miski moj m moglby glowe schowac. I tyle. Mialam wziac ten zolty pajqcyk welurkowy ale zalamana brakiem stanikow wyszlam ostentacyjnie. Czyli ja nie mam nic.

reklama
Do góry