reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

No tak przed 11 i zastalam dwa biale staniki w obwodzie 90 d wiec za duze w innym lidlu tez byly dwa 90 d bo tescia wyslalismy mial po drodze ;( eh szkoda gadac

reklama
Bluelovi - kurcze moglas mowic. Moglam ci kupic jak rano bylam. W srode bede u mamy to bym ci podrzucila. Moglabysmy sie spotkac na spacerek przy stawie. Oj nie pomyslalam

Martita - ja w pokoju mam tylko naroznik stolik co widac i szafke rtv na sprzet i finito stad przestrzen. Obok mam kuchnie 12m i tam duzo szafek i stol jadalny na 4 osoby.
Co do szaf to corka ma u siebie szafe i swoje ubrania ma w niej. My u siebie w sypialni mamy szafe 2m i tam trzymamy swoje. Do tego mamy kanciape taka 2.5m szumnie zwana garderoba i tam mamy posciel reczniki i obuwie sezonowe na dole w kartonach a na drugiej scianie wieszaki i tam wszystkie kurtki kombinezony i takie grube rzeczy wisza. U goru jest nadstawka i tam zapasowe koldry itd. Na dole odkurzacz dedka do prasowania itd. Ogolnie maly burdelik;) ale mamy za to gdzie to upchac.

Mój zabawek nie znosi :D a ja bym wolała, mowie mu weź sobie dziecko zabawki tu przynieś mama sobie tv włączy :D a on "nieeee!!! Kom bawić" hehe i do siebie do pokoju ciagnie a jak już tv mamy oglądać to bajki...
Ja czekam na pościel i będziemy lozeczko rozkładać musze sobie tu obczaić gdzie mi wygodnie będzie postawić przy codziennym funkcjonowaniu w sypialni prasuje, za szafa trzymam odkurzacz i suszarkę na pranie male mieszkanie także to trzeba przemyśleć :)

Kitki ja mam też 2 szafy teraz w sypialni jak dokupilismy dla Dominika do tego regał i komoda.. no i łóżko i lozeczko jeszcze dojdzie. .. dobrze ze sypialnia duża heh

To my kitki mamy podobnie tez malutki salon i kuchnie :) a stolu jadalnianego jeszcze sue nie dorobiłam tyle ze my mamy gore i wszystko co nie potrzebne na górze trzymamy :) tam to jest balagan :p

Dziewczyny bardzo ładne macie salony. Najbardziej podobała mi się "wystawka" córeczki Ani :-D

Ja już wróciłam z Lidla. Staniki rzeczywiście nie bardzo, nie kupiłam żadnego.
Kupiłam za to najmniejsze skarpetki i najmniejsze body (takie same jak kitki).

Wracając zajechałam jeszcze do Pepco, tak z nudów, i znalazłam na wyprzedaży body rozm. 62 za 5,99 zł z napisem "jestem super wnuczkiem" :biggrin2:

Załączniki

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    174,4 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    164,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry