reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

U mnie jeszcze remont w toku, pokój małej jeszcze nie skończony a co do reszty to chyba poczekamy i zrobimy sami. Pan fachowiec niby taki cudowny mial byc, póki co jedną ścianę spierdzielił, no ale poczekam do końca może jeszcze da się to naprawić.

Łóżeczko to ja jeszcze muszę wyszlifowac i pomalować:-) właśnie... Maseczke mialam sobie kupic zeby tego pyłu nie wąchać. Po za tym czeka mnie cała dekoracja pokoju malutkiej. Muszę od mamy mojej wziąść maszynę bo trochę szycia będzie.

reklama
I moje ciuszki lidlowe☺ na razie bez tych co mama kupila.
Ale powiem wam ze ten dresik szaro-zolty chyba oddam jak bede przy okazji. Jakis taki szeroki i bez sciagaczy na dole. Te spodenki i body sa ok.
Ciekawa jestem jak te pajace welurkowe co mi mama kupila.kupowala ktoras z was?

Załączniki

• 1454324878523.jpg
    1454324878523.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 1454324888776.jpg
    1454324888776.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 66
  • 1454324902476.jpg
    1454324902476.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 65
  • 1454324914717.jpg
    1454324914717.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 65
Pajace dość fajne ja kupilam, spodenki też ale te dresy nie bralam faktycznie są takie szerokie.

Kitki ty nasz wystawke? Szkode ze na Tel nie mogę dodać zdjecia by twój mąż sie przeżegnał:) p.s. Piekny masz salon :) stolik narożnik panele boskie. My 3 lata temu sie wprowadziliśmy a juz bym wymienila wszystko ;P

Ania - Dziekuje :) My tez prawie 3 lata mieszkamy:) wszystko na raty robilismy wiec meble w duzym pokoju to chyba z 2 lata temu kupowalismy. Maly bedzie mial stolik w sam raz do obgryzania jak zacznie raczkowac to akurat na jego wysokosci;)

Klaczek - moj nie jest wielki ma 23m, obok za sciana mamy kuchnie. Wydaje sie ze jest przestrzen bo nie mamy praktycznie mebli

reklama
Kitki to gdzie Ty wszystko magazynujesz? U mnie to wszystko jedno na drugim... Moja córka tez znosi zabawki do dużego pokoju, chyba standard ;)

Do góry